Mor oppdager grusomme merker på datteren: Raser når hun oppdager hva som skjedde i barnehagen

23/08/2021 08:55

Emma Sletta

Utland
Foto: YouTube
Foto: YouTube
En kvinne oppdaget en lang rekke grusomme merker på sin 15 måneder gamle datter etter å ha plukket henne opp fra barnehagen.

Når du slipper barnet ditt av i barnehagen, er det med forventning om at det er et trygt og sikkert sted for barnet.

Dessverre viser dette seg ikke alltid å være tilfelle. Den amerikanske moren Alice kan skrive under på nettopp det. Hun oppdaget en rekke grusomme merker på datterens kropp etter å ha plukket henne opp fra barnehagen.

Alice og hennes datter Rosalynn bor i Tuscon, USA. I samme by gik Rosalynn også i barnehagen hvor det tydeligvis ikke har vært tilstrekkelig tilsyn. Den forferdelige oppdagelsen som Alice gjorde da hun løftet opp datterens genser, har hun nå valgt å dele.

En dag, etter å ha hentet datter sin fra barnehagen, oppdaget hun at Rosalynn hadde et stort antall merker. Det viste seg at disse var store bitemerker på både ryggen og armene. Totalt kunne hun finne 25 bitemerker på den lille jentas kropp.

"Jeg var i totalt sjokk i omtrent et minutt. Så begynte jeg å snuse og gråte og bare holdt rundt henne," forklarte Alice til Inside Edition.

Alice bestemte seg derfor for at det beste ville være å varsle politiet. Etter å ha gjort dette tok hun henne til legen, hvor hun ble bekreftet i at det var bitemerker.

Legen forklarte for henne at dette var menneskelige bitemerker, men at man kunne se fra størrelsen på bitemerkene at det ikke var en voksen, men et annet barn, som hadde forårsaket de mange bitemerkene som lille Rosalynn hadde på store deler av kroppen.

Heldigvis gjør Rosalynn det bra, selv om det er en forferdelig opplevelse hun har hatt. Alice håper at ved å dele historien om dette, kan hun sørge for at det ikke er noe som skjer med andre småbarn.