Mor oppdager røde merker i sin nyfødte datters ansikt - så avslører overvåkningen den mørke sannheten

21/12/2017 18:15

Anniken Hauge

Utland
En familie fik et chok, da de opdagede, hvad der skete med deres nyfødte baby, mens de var på arbejde.

En sjokkerende sak har rammet Vietnam, hvor en barnevakt er blitt avslørt i å mishandle en bare 8 uker gammel baby. 

Den vietnamesiske familien hadde ansatt den 51-årige Nguyen Thi til å passe deres nyfødte datter, mens de selv var på jobb. Men etter en stund oppdaget de at datteren hadde flere røde merker i ansiktet.

Derfor begynte de å bli mistenkelige, skriver The Mirror

Den 51-årige barnevakten Nguyen Thi Han hadde på dette tidspunktet jobbet for familien i cirka to måneder. Derfor installerte familien et skjult kamera, og de fikk helt sjokk da de oppdaget hva som foregikk i hjemmet mens de var på jobb. 

I videoen ser man Nguyen Thi både slå den bare 8 uker gamle datteren på kroppen og i ansigtet, og den lille jenta ble også kastet opp i luften flere ganger. 

Videoen kan ses nedenfor, men det advares mot sterke bilder.

Etter at babyens mor Ngoc Phuong så hva som foregikk, kontaktet hun straks politiet, og barnepiken Nguyen Thi er nå pågrepet. 

Emma ble unnfanget i 1992 - men hun er født først nå 

 

Læs også:

Etter lang tids sykemelding: Kongehuset med nytt om kronprinsesse Mette-Marit Kronprinsesse Mette-Marit ble sykmeldt 13. september og så langt i to uker.
Kvinne dro på loppemarked og kjøpte en ring for 114 kroner: Gullsmeden holdt på å besvime da han så den 33 år etter at hun kjøpte en ring til bare 114 kroner, fikk hun noe av et sjokk. Ringen var verdt mye penger.