Mor oppdaget ikke at sønnen lå død i huset i 20 år

25/09/2016 21:00

Anniken Hauge

Utland
En blind eldre kvinne ble tidligere denne måneden funnet død i huset sitt, hvor hun har bodd sammen med liket av sønnen sin i opp mot 20 år. Men nå mener politiet at hun muligens ikke visste det.

Tidligere denne måneden ble en eldre kvinne funnet i hjemmet sitt, hvor hun i opp mot 20 år har bodd med liket av sønnen sin.

Kvinnens hjem i Brooklyn var preget av at hun var en såkalt hoarder – på norsk en samler – og hun har derfor muligens slett ikke vært klar over at sønnen lå død i huset, skriver New York Post

Kvinnen er blind. Skjelettet av sønnen hennes ble funnet den 15. september, da en slektning møtte opp for å hente noen eiendeler kvinnen skulle ha med til sykehuset.

I et rom i husets tredje etasje fant slektningen skjelettet fullt påkledt med jeans, sokker og en t-skjorte. Det lå på ryggen på en madrass på gulvet.

Nå mener politiet dog at kvinnen kanskje ikke var klar over at hun bodde sammen med liket av sønnen.

Rommet var nemlig fylt med spindelvev og søppel. Politiet beskriver det som om at en ”søppelbil har lesset av” inne i værelset.

Det luktet råtten mat, men ikke råttent menneske. 

Politiet avhørte den eldre kvinnen. Hun begynte å fortelle at sønnen hennes hadde flyttet ut.

Liket er ikke offisielt identifisert, men politiet mener at sønnen døde av naturlige årsaker.

 

Læs også:

Fant en gammel matboks fra 1951 på loftet: Fikk sjokk da den ble åpnet Da et ektepar kjøpte en eldre bolig, bestemte de seg for at huset skulle renoveres. Under renoveringen fant de to matbokser, som var klemt fast under loftet i kjelleren. Innholdet i matboksene sjokkerte dem.