Mor ser familien foran i køen sette sine varer merkelig opp på båndet - så går det opp for henne hvorfor

19/09/2020 17:21

Emma

Utland
Da Rachel Scott sto i kø på supermarkedet, la hun merke til familien foran i køen. De sorterte varene sine på en merkelig måte. Kort tid etter gikk sannheten opp for henne: De sorterte mat i henhold til hva de trengte og hva de kunne gjøre uten å holde seg innenfor budsjettet. Det skriver Motstridende synspunkter.   Rachel Scott har siden lagt ut et innlegg på Facebook hvor hun forteller henne hva som skjedde. - Jeg følte gud si "kjøp det". Familien vår lever godt, og vi har det vi trenger og nok til litt ekstra. Jeg ante ikke hva det ville koste, men jeg sa "Ja, Gud". Jeg sa høyt at de bare skulle sette dem på båndet fordi Gud betalte for det i dag, skriver hun på Facebook. Moren i familiefronten sto og stirret på Rachel Scott. - Jeg prøvde å ikke gjøre et nummer ut av det og bare gjøre det, men jeg så en av de små jentene tørke en tåre fra øynene hennes og det hadde nesten knust meg, fortsetter hun å skrive. Rachel Scott hadde sett bekymringen i barnas øyne mens de ventet. - Barna mine hadde fest fordi de visste at de fikk det de trengte og hva annet de ville ha av godteri. De barna så ivrig på uten å være sikre på om de kunne få de tingene de ønsket, skriver Rachel Scott. Facebook-statusen hennes gikk raskt viralt, og over 67 000 delte den på Facebook.    

Da Rachel Scott sto i kø på supermarkedet, la hun merke til familien foran i køen. De sorterte varene sine på en merkelig måte.

Kort tid etter gikk sannheten opp for henne: De sorterte mat i henhold til hva de trengte og hva de kunne gjøre uten å holde seg innenfor budsjettet. Det skriver Motstridende synspunkter.  

Rachel Scott har siden lagt ut et innlegg på Facebook hvor hun forteller henne hva som skjedde.

- Jeg følte gud si "kjøp det". Familien vår lever godt, og vi har det vi trenger og nok til litt ekstra. Jeg ante ikke hva det ville koste, men jeg sa "Ja, Gud". Jeg sa høyt at de bare skulle sette dem på båndet fordi Gud betalte for det i dag, skriver hun på Facebook.

Moren i familiefronten sto og stirret på Rachel Scott.

- Jeg prøvde å ikke gjøre et nummer ut av det og bare gjøre det, men jeg så en av de små jentene tørke en tåre fra øynene hennes og det hadde nesten knust meg, fortsetter hun å skrive.

Rachel Scott hadde sett bekymringen i barnas øyne mens de ventet.

- Barna mine hadde fest fordi de visste at de fikk det de trengte og hva annet de ville ha av godteri. De barna så ivrig på uten å være sikre på om de kunne få de tingene de ønsket, skriver Rachel Scott.

Facebook-statusen hennes gikk raskt viralt, og over 67 000 delte den på Facebook.