Mor til 4 ønsket å hjelpe i ulykke: Det endte fatalt

Foto: Shutterstock.com

Ana Kincart ønsket å hjelpe da hun passerte en bilulykke, dessverre endte det opp med å få dødelige konsekvenser for henne.

Ana Kincart, sykepleier og mor til fire, var på vei til jobb i Lawrenceburg, Indiana, da hun plutselig var vitne til en ulykke. Da hun stoppet for å hjelpe sjåføren i den krasjede bilen, endte hun opp med å bli drept selv.

Les også

Flere skudd avfyrt i dansk shoppingsenter

Det skriver Dailystar.co.uk.

Ana ba om hjelp og ble på åstedet slik at hun kunne gi forklaring til politiet da de ankom. Plutselig krasjer en bil inn i den krasjede bilen, så Ana og en annen person på stedet blir truffet. Begge ble drept i ulykken.

Familie i stor sorg

Ana etterlater seg mannen sin Donnie og deres fire barn. Familien beskriver henne som ‘en kjærlig og uselvisk sykepleier’. Stefaren skriver blant annet på sosiale medier: «Våre hjerter er revet ut».

En støtteside er opprettet for hennes etterlatte familie, her skriver barna hennes et hjerteskjærende budskap om sin mor:

"Vår mor Ana Marie Kincart var en engel på jorden, Guds gave til oss alle - og nå er hun hans. Hun rørte ved livet til hver person hun var en del av. Uansett bra eller dårlig, var hun der. Nå vil det for alltid være et hull i vår familie hvor hennes liv en gang skinte."

Les også

Putin truer Sverige og Finland