Mor til 5 døde i tragisk ulykke på kirkegård

22/02/2022 07:56

Emma

Utland
Foto: Facebook
Foto: Facebook
En kvinne døde tragisk mens hun var på jobb på en kirkegård da en tung gravstein falt på henne.

Elvira Navarro fra New York City ble dødelig såret da en gravstein falt på henne mens hun var på jobb på baron Hirsch kirkegård på Staten Island.

Ifølge Daily Star jobbet den 53 år gamle kvinnen på den jødiske kirkegården sammen med sønnen Anthony Rosales da dødsulykken skjedde.

Selv om hun ble kjørt til Richmond University Medical Center i nærheten, døde hun dessverre senere samme dag som følge av skadene.

Elviras familie har siden gått til søksmål mot Baron Hirsch kirkegårdsforening, som eier kirkegården.

Ifølge Joshua Skillman, som er advokat for familien, har familien anklaget Baron Hirsch Kirkegårdsforening for ikke å ha opprettholdt kirkegården og undersøkt om den var trygg.

Foto: Facebook

Sønnen hevder også at hans mentale og fysiske helse har blitt sterkt påvirket av morens død da han var vitne til den forferdelige ulykken.

Han har fått «alvorlige og permanente skader, sjokk på nervesystemet, psykiske traumer og har hatt alvorlig fysisk smerte og psykiske lidelser», viser rettsdokumenter.

Familien gikk til søksmål mot Baron Hirsch kirkegårdsforening 11. februar i år. De krever erstatning, men beløpet er ikke spesifisert i rettsdokumentene.

Elvira og sønnen jobbet begge for et annet selskap da de utførte vedlikehold av gravstedene på kirkegården.

"Jeg er knust over å høre nyhetene," sa Rabbi Andrew Schultz, direktør for Community Alliance for Jewish-Affiliated Cemeteries (CAJAC).

– Det er det vi bryr oss mest om som organisasjon. Det er den største frykten vi har. Derfor er noe av det aller første vi gjør i arbeidet vi gjør å sørge for at steinene er trygge.

– Dette kan skje på selv de best vedlikeholdte kirkegårdene. Det kan skje at steiner lener seg.

Ifølge Staten Island Advance er det rundt 500 gravplasser på baron Hirsch kirkegård, hvorav flere tilhører overlevende fra Holocaust.

Daily Star melder også at kirkegården har vært vandalisert i flere år.

 

 

 

 

Læs også:

Dette er hva vitenskapen sier om å spise en banan til frokost Selv om det ikke er ideelt som et første måltid, kan det være fordelaktig å spise en banan før frokost eller som en del av en balansert frokost.
Kronprinsessen er gravid: Viser frem babymagen Kronprinsparet venter sitt første barn.