Mor til syv oppdaget at hun var gravid igjen: Gikk opp i andre etage og tok sitt eget liv

20/03/2017 16:15

Anniken Hauge

Utland
Foto: Facebook
Foto: Facebook
En britisk mor til syv barn gikk opp i 2 etasje og hang seg, da hun ble deprimert over å finne ut av at hun var gravid med enda et barn.

Et barn kan både være den største gaven og den tøffeste utfordringen. 

For Carla Murtagh fra Birmingham ble nyheten om enda et barn for mye, og mens mannen og barna var i stuen, gikk hun lydløst opp i etasjen over og hang seg selv, det skriver Daily Mail. 

Carla Murtagh, som led av en depresjon, ble funnet av mannen min som hadde vært distré hele dagen. Han hadde riktignok bemerket og undret seg over at kona hadde vært så stille hele dagen.

Den sjokkerte mannen fikk straks tatt kona ned og ga henne desperat førstehjelp, mens ambulansen var på vei til boligen. Men det var for sent. Både moren og det ufødte barnet mistet livet før ambulansen ankom. 

Samme morgen hadde Carla Murtagh våknet i dårlig humør, men hadde startet på frokosten da familien feiret en bursdag. 

Hun hadde dratt hjemmefra med to av barna for å kjøpe en bursdagskake, men var veldig mutt da hun kom hjem, forklarer ektemannen i følge Daily Mail.    

Foto: Facebook

- Hun gikk opp, og sa at hun gjerne ville være litt i fred. Jeg gikk ned og ordnet tallerknene, og ville hente henne senere, forteller Matthew Murtagh.  
     
Paret har syv barn sammen, i alderen 14 måneder til 15 år. 

Men i august i fjor ble familien overrasket, da det viste seg at Carla Murtagh var gravid for åttende gang. 

I løpet av høsten fikk den vordende moren besøk av en jordmor, som på oppfordring fra Carla Murtagh avtalte en tid på en abortklinikk i oktober måned. 

- Da jeg kom hjem til henne, var hun veldig opprørt. Hun ville ta abort, og da jeg hadde bestilt en time til henne, takket hun meg og sa at jeg hadde gitt henne det hun ville ha, sier jordmoren Donna Grey til Daily Mail.

Men bare en måned senere hadde Carla Murtagh ombestemt seg. Hun ville gjennomføre graviditeten likevel, og beholde barnet. 

Men gleden over et nytt familiemedlem varte ikke lenge. 

Bare ni dager etter beslutningen om å beholde barnet, hang Varla Murtagh seg selv. En obduksjon har senere vist at hun var påvirket av cannabis, antidepressiva og alkohol - en blanding av stoff som fikk henne til å ende i en svært depressiv tilstand, vurderer rettsmedisineren. 

Foto: HelseNorge