Mor til tre barn avslører: Den bruker familien i stedet for toalettpapir

27/05/2022 12:19

Emma Sletta

Utland
Foto: Privat
Foto: Privat
I stedet for toalettpapir har familien adoptert noe helt annet.

YouTube-brukeren Amber Allen, som driver kanalen "The Fairly Local Family", sier at hun bestemte seg for å se på alternativer til toalettpapir etter å ha innsett at hun "bokstavelig talt kastet penger på toalettet".

I YouTube-videoen fra 2020 forklarer hun at nullavfallsfamilien ikke hadde brukt toalettpapir på tre år av flere grunner, hvorav den ene var kostnaden.

Hun sier at i stedet for toalettpapir, valgte de å bruke filler.

"Toalettpapiret ble droppet fordi vi måtte komme oss ut av en gjeld på 70 000 doller (488.000 kroner)."

"Jeg innså senere at i stedet for toalettpapir, kunne vi bruke noe som er mer miljøvennlig og økonomisk."

"Jeg skjønte bare ikke hvorfor vi brukte det."

Foto: Privat

Amber begynte deretter å utforske alternativer og snublet over ideen om å bruke filler, men hun valgte å bli enda mer kreativ og i stedet lage sine egne av gamle klær fra søpla.

Imidlertid fant hun snart ut at de ikke varte veldig lenge, og derfor endte hun i stedet opp med å investere i noen brukte ark, som hun sier gjør en mye bedre jobb.

Selv om Amber og familien ikke bruker det selv, sier hun at de fortsetter å beholde de tradisjonelle toalettrullene for gjester som besøker hjemmene sine - etter tidligere å ha innført en regel om "BYOR" (ta med din egen rulle).

I de tre årene siden familien droppet toalettpapiret, ifølge Amber, skulle familien ha spart mellom 8.000 og 14.000 dollar.

Hvis du har lyst til å kaste deg inn i noe lignende, anbefaler Amber sterkt at du vasker dem separat fra resten av vaskeriet.

Hun kommer hit med en forsiktig historie om den gangen hennes betydningsfulle andre "gjorde feilen ved å vaske brukte filler med klærne" og at det var "ingen vei tilbake".

Amber advarte også om at det kan være tidkrevende i forhold til toalettpapir, og hun innrømmer til slutt at hun og familien etter tre år var "litt lei av det".

Hun ønsker imidlertid å fortsette til tross for det ekstra arbeidet knyttet til det.