Mor tvinger flyet til å snu når hun oppdager hva hun har glemt

06/05/2022 13:26

Emma Sletta

Utland
Foto: Shutterstock.com
Foto: Shutterstock.com
Det var en utrolig bisarr situasjon som et par piloter sto overfor da de var i ferd med å fly til Kuala Lumpur. De fikk beskjed fra personalet om bord på flyet om at en kvinne hadde glemt barnet sitt i avgangshallen, og at de derfor måtte snu.

Det har skjedd utallige ganger før at foreldre har en kort stund glemt sine barn, og så har hjertet begynt å galoppere. Imidlertid har få mennesker faktisk glemt barnet sitt når de begynner å gå ombord i et fly.

Dette var imidlertid tilfelle for en kvinne da hun gikk om bord i et passasjerfly, og først da flyet var i luften, husket hun at hennes lille baby var i avgangshallen.

Det var det saudiarabiske passasjerflyet SV832 fra Jeddah til Kuala Lumpur, som kvinnen hadde gått om bord i, og da hun fant ut at babyen hennes ikke var om bord i flyet, tok hun tak i flybesetningen og krevde at flyet snudde seg.

Kan du bare gjenta det?

Personalet kontaktet pilotene, som ble litt overrasket over det de hørte, og de kontaktet derfor flygelederen for å høre hva protokollen var.

"Måtte Gud være med oss. Kan vi komme tilbake eller hva?» kan man høre en pilot si i en video som er tilgjengelig på nettet. Deretter kan du høre flygelederen spørre rundt i rommet.

"Flyet ber om å komme tilbake... En passasjer har glemt barnet sitt i avgangshallen», ber flygelederen piloten om å gjenta forespørselen, noe han synes er vanskelig å tro.

Piloten gjentar deretter "Vi har fortalt deg at en passasjer har forlatt babyen sin i terminalen, og hun nekter å fortsette reisen,"

"Greit. Gå tilbake til porten. Dette er helt nytt for oss."

I videoen får piloten et hav av positive kommentarer fra folk som hyller sin menneskelighet.

Opptaket av samtalen mellom pilotene og flygelederen er lagt ut på Youtube, og du har muligheten til å se den her.