Moren begynner å gråte når hun ser bursdagsinvitasjon til sønnen

21/11/2022 13:51

Emma Sletta

Utland
Foto: Privat
Foto: Privat
Tricia klarte ikke å holde tårene tilbake da hun så bursdags invitasjonen sønnen hadde tatt med hjem fra skolen.

Tricia Klein fra Canada ble rørt til tårer da hun leste bursdagsinvitasjonen hennes syv år gamle sønn kom hjem.

Hans sønn Timothy er autistisk og har ikke noe språk. Han fikk diagnosen da han bare var to år gammel.

Fordi han synes det er vanskelig å være sammen med mange mennesker, da det overstimulerer sansene hans, har moren ofte takket nei når klassekamerater har invitert ham til bursdagsfest. Men denne invitasjonen var annerledes, skriver ABC Nyheter.

Invitasjonen var fra moren til kamerat Carter.

"Carter satt ved siden av Timothy på skolen, og han snakker alltid om ham. Jeg håper virkelig han kan komme. Vi leier et hoppeslott hvor vi kan sette på et mindre hoppeslott på slutten. Det vil også være vannballonger og vannpistoler. Kanskje Timoteus kan komme tidligere på dagen hvis det blir for mye med hele klassen. La meg få vite hva du synes, slik at vi kan finne ut av det," står det i invitasjonen.

Tricia Klein delte det rørende brevet på bloggen sin, men det var ikke før måneder senere at det begynte å sirkulere på forskjellige sosiale medier. Derfra gikk det imidlertid fort.

"Vi foreldre til barn med spesielle behov vet så altfor godt hvor vondt det gjør vondt for barna våre når de føler seg utenforstående i sosiale settinger. Jeg kan ærlig si at sønnen min ikke har deltatt en eneste gang," skrev hun.

Men Timothy dro til Carters bursdag, og han hadde det veldig moro.