Moren til en beruset sjåfør lo av offerets familie i retten: Så ga dommeren henne en ordentlig lærepenge.

02/06/2022 08:27

Emma

Utland
Foto: Youtube
Foto: Youtube
Det er trygt å si at dommeren hadde fått nok.

25 år gamle Amanda Kosal, innrømmet at hun var beruset under en frontkollisjon, og drepte den 31 år gamle faren til fem, Jerome Zirker, og alvorlig skadet hans forlovede Brittany Johnson.

Amanda ble dømt til 15 års fengsel for fyllekjøring, men det var ikke det som vekket dommerens irritasjon under rettssaken.

Offerets familie leste under høringen om konsekvensene av ulykken.

Premier Daily skriver at Zirkeers familie fortalte hvordan den tragiske døden til fem barns far ikke bare hadde skapt tristhet, men også kaos i deres liv.

Men så hørte dommeren noe som fikk henne til å sette saken på vent: Amanda Kosals familie fniste mens den ødelagte familien leste høyt.

Dommer Quana Lillard bemerket at latteren kom fra to av Amandas familiemedlemmer, hvorav den ene var Amandas mor, Donna.

Dommer Quana Lillard. Foto: YouTube

Lillard ble rasende av denne oppførselen, vendte oppmerksomheten mot dem og kalte dem klovner.

"Den som kan sitte her i et så tragisk øyeblikk og le og smile når noen har mistet et familiemedlem, er virkelig hjerteløs. Hele tiden, mens Mr. Zirkers søster har talt, har hun vært en klovn – og det er det jeg vil kalle henne, en klovn – som sitter der og smiler og ler,» sa en rasende Lillard, ifølge The Premier Daily.

Hun dømte derfor Amandas mor til 93 dagers fengsel.

Ifølge CBS News fortsatte dommer Lillard å forelese retten om at hvis andre våget å le, ville de følge Amandas mor i fengsel.

"Jeg forstår at dere alle er veldig opprørt fordi dine kjære skal i fengsel, men vet dere hva? Hun havner i fengsel på grunn av valget hun tok. Disse menneskene er her og sørger, de er triste fordi en meningsløs handling tok deres kjære og du sitter her og oppfører deg som om det er en vits," sa dommeren til slutt.

 

 

 

 

 

Læs også:

Märtha og Durek trakk tilbake bryllupsinvitasjonen Det kommende ekteparet trakk tilbake bryllupsinvitasjonen.
Ektemannen overrasker kona med drømmekjøkken: Reaksjonen hennes knuser hjertet hans Han hadde gledet seg til å vise kona det nye kjøkkenet som han hadde laget selv mens hun var på ferie.