Motbydelig avsløring: Pasienter og ansatte på sykehus har drukket toalettvann i 30 år

10/11/2021 09:47

Emma

Utland
Foto: Shutterstock.com
Foto: Shutterstock.com
I 30 år har pasienter og ansatte drukket toalettvann i stedet for postvann fra springen, på grunn av en liten, men ganske betydelig feil.

Det har ikke vært kontroll over rørene ved Hospital of Osaka University School of Medicine i Japan. Og det har ikke vært på lenge.

På grunn av en feil i rørene har pasienter og ansatte på sykehuset drukket toalettvann i ikke mindre enn 30 år. De har trodd at det var rent drikkevann som kom ut av springen, men dette har ikke vært tilfelle.

Den skriver flere medier, blant annet Times Now News.

I forrige måned kunngjorde sykehuset at det har vært en feil i rørene, med flere rør feil montert.

Dette har ført til at både pasienter og ansatte har drukket fra det ekle, farlige vannet, uten å innse det. Og det har pågått i 30 år.

Det at det har pågått i 30 år virker rart. Det virker spesielt rart at det ikke har blitt oppdaget før, siden så mange som 120 kraner har vært defekte.

Likevel er verken ansatte eller andre klar over hvordan det har vært mulig at feilen i rør ikke har blitt oppdaget i alle disse årene.

Sykehuset i Japan åpnet dørene tilbake i 1993, og angivelig ble feilen med feil rørmontering gjort allerede da.

Til tross for at feilen ble gjort for så mange år siden, er det bare i forbindelse med en ny utvidelse at den har blitt oppdaget. Bygningen er undersøkt i forbindelse med byggingen.

Det japanske sykehuset hevder også å ha testet vannet for farge, smak og lukt minst en gang i uken. Det kan ikke bevises, men rapporter viser at det ikke har vært noen problemer med vannet siden 2014.

Nyere nyere studier på vann viser angivelig at det ikke er noen helsefarer ved verken å drikke det eller vaske i det.

Dette endrer imidlertid ikke det faktum at sykehusets direktør, Kazuhiko Nakatani, har følt seg tvunget til å gi en unnskyldning for å skape frykt blant både pasienter og ansatte.

Læs også:

Legg det under jordbærplanten din: Da får du sommerens beste avling Det er en vanlig frustrasjon blant jordbærdyrkere å se rikelig blomstring uten at innhøstingen følger etter.
Dette er hva vitenskapen sier om å spise en banan til frokost Selv om det ikke er ideelt som et første måltid, kan det være fordelaktig å spise en banan før frokost eller som en del av en balansert frokost.