Naboene hånte han da han kjøpte 125 meter plastikk: Nå angrer de bittert

19/08/2016 12:30

Anniken Hauge

Utland
Han var helt gæren fordi han valgte å bruke over 50.000 kroner på plastikk, mente naboene. De tok feil.

Den amerikanske staten Texas har vært hardt rammet av oversvømmelser, hvilket nå har nådd historiske høyder, og forårsaket tilsvarende historiske mengder skader på innbyggernes hjem og liv. 

Vannmassene var ikke helt uventet, og det ble også derfor advart mot den kommende mengden med regn i mediene. Allikevel var det mange som ikke tok advarslene alvorlig nok.

En av de som til gjengjeld valgte å lytte og ikke minst ta handling overfor sine bekymringer, er mannen Randy Wagner.

Da han hørte at området rundt huset hans kunne forvente oversvømmelser i mer enn knehøyde, begynte han desperat å lete etter mulige løsninger på nettet. 

Han endte med å kjøre helt ned til nabostaten Louisiana for å gjøre et stort innkjøp av et gigantisk, bløtt plastikkrør. Naboene hånte ham for beslutningen, som endte med å koste mannen bensinpenger, og ikke minst det som tilsvarer 54.500 kr i plastikk.

Plastikkrøret skulle videre fylles opp med vann og anlegges hele veien rundt området - det vil si Randys hjem - som skulle beskyttes.

Plastikkslangen ble således 125 meter lang, 76 cm høy og firmaet bak, Aqua Dam, lovet at det burde holde opp mot 60 centimeter regn ute.

På samme tid som naboer ble evakuert og deres hjem ble fylt med de tilsvarende 68 centimeter vann som endte med å oversvømme området, ordnet Randy Wagner med sin plastikkløsning som endte med å redde hele eiendommen hans.

Randy har ikke noe vondt å si om de som hånte ham, men han takker Gud for at han fulgte sin intuisjon og brukte de relativt få tusen kroner på ideen, slik at han nå slipper å bruke hundretusener av kroner på å bygge et nytt hjem fra bunnen av.

Se videoen av det utrolige vannmassene og Randy Wagners løsning via Daily Mail nedenfor:

 

Læs også:

Legg det under jordbærplanten din: Da får du sommerens beste avling Det er en vanlig frustrasjon blant jordbærdyrkere å se rikelig blomstring uten at innhøstingen følger etter.
Dette er hva vitenskapen sier om å spise en banan til frokost Selv om det ikke er ideelt som et første måltid, kan det være fordelaktig å spise en banan før frokost eller som en del av en balansert frokost.