Naken mann brast inn i tre: Hadde sex i bilen mens baby satt i baksetet

26/11/2017 11:30

Anniken Hauge

Utland
23-årige Michael Tonkin var full mens han hadde sex på motorveien med et spedbarn i baksetet.
23-årige Michael Tonkin var full mens han hadde sex på motorveien med et spedbarn i baksetet.
En ung mannlig bilist er pågrepet av politiet og siktet for å ha hatt sex med kvinne bak rattet mens kvinnens tre måneder gamle a´baby satt i baksetet.

23-årige Michael Tonkin og Daisy LaRoque fra delstaten Washington i USA skaper store overskrifter i flere land etter å ha vært involvert i svært bisart trafikkuhell. 

Mens Michael Tonkin var beruset, naken, kjørte på motorveien og hadde en bare tre måneder gammel passasjer i baksetet, hadde han sex med Daisy LaRoque i bilen, som satt overskrevs på ham. 

Hun er mor til spedbarnet som satt hjelpesløst fastspent i baksetet i bilen.

Den unge mannen klarte ikke å holde så mange baller i luften på én gang, og etter kort tid kjørte han inn i et tre. Det skriver Mirror

Paret fikk flere kvestelser i sammenstøtet, men det stoppet dem ikke fra å forsøke å flykte fra ulykkesstedet nakne, mens sjokkerte folk var vitner til den merkelige hendelsen.

Daisy LaRoque brakk benet i ulykken, mens Michael Tonkin slapp unns med et brudd i håndleddet. Den tre måneder gamle babyen kom på mirakuløst vis uskadd fra hendelsen.

Michael Tonkin er siktet for å kjørt i beruset tilstand og for å ha satt et barn i fare. Hvis han blir kjent skyldig, er det fjerde gang han blir dømt for å kjørt i beruset tilstand.

Han ble overført til et fengsel etter han hadde vært en tur på legevakten.

Daisy LaRoque mottar behandling for skadene, og det vites enda ikke om hun også blir siktet i saken.

Lege advarer mot produkt: Kan ha fatale konsekvenser for penisen din