Nattklubb beklager: Rapperens kropp ble vist frem

06/04/2022 09:02

Emma Sletta

Utland
Foto: Instagram
Foto: Instagram
Rapperen var midtpunktet for siste gang da han ble visst frem på nattklubbscenen.

Rapperen Goonew, hvis egentlige navn var Markelle Morrow, som ble skutt og drept i et ran for to uker siden, så fikk en alternativ begravelsesfest da kroppen hans ble vist ffrem på en fest.

Nattklubben der liket ble stilt ut hadde blitt overkjørt av sørgende mennesker som ønsket å si farvel til musikeren.

Men mange av fansen hans, som ikke var til stede, ble forferdet da videoopptak ble delt fra arrangementet, som ble kalt The Final Show.

Det skriver Dailymail.

Foto: Instagram

Ifølge The Shade Room skal besøkende angivelig måtte betale rundt 270 kroner for å få lov til å komme inn og si farvel til Markelle Morrows.

Bilder viser at liket hadde på solbriller, en dyr klokke, designerklær og en kongelig krone, mens nettstedet er opplyst av flerfargede strobelys.

Festen har selvfølgelig forårsaket raseri blant mange, som kaller det "skammelig", "merkelig og "urovekkende", mens mange andre tar farvel i forsvar fordi de tror det var på familiens anmodning.

I kjølvannet av festen har nattklubben Bliss beklaget og sagt farvel til den store kontroversen - fordi de ikke visste noe om det.

«Bliss ble kontaktet av et lokalt begravelsesbyrå som ønsket å leie lokalene våre for en velkomstfest», skrev nattklubben på Instagram.

– Vi hadde ikke blitt gjort oppmerksomme på hva som skulle skje. Vi beklager og beklager overfor dem som har blitt fornærmet av hendelsen.

Foto: Instagram

Det er vanskelig å si fra bilder og videoer om det er Goonews kropp eller en voksfigur, men hans nære venn Black Fortune, som dukket opp på arrangementet, sier at det er kroppen til kompisen hans.

"Nei, dette er ikke en voksfigur... min Brodie gikk ut gansta»,skrev han på Instagram.

Det er ennå ikke gjort noen pågripelser i forbindelse med drapet.

Prince George's County politiet tilbyr en dusør på 170,000 kroner for informasjon som fører til en dom.

 

Læs også:

Gjør 200 push-ups daglig i en måned: Dette vil skje med kroppen din Push-ups trener ikke bare armer, skuldre og bryst.
Har tatt en vill avgjørelse: H&M-konsernet fjerner XXL-størrelse for denne kjeden Lav etterspørsel har fått kjeden til å ta denne beslutningen.