Nei, hun er ikke liten: Kan du se hva som skjer på bildet?

02/09/2022 10:18

Emma Sletta

Utland
Foto: TikTok
Foto: TikTok
Et bilde av tre festelskende kvinner har tatt internett med storm fordi det lurer øyet.

Et bilde av tre glade og festlige kvinner har gått viralt på nettet. Og det var neppe forventet å skje når det ble lagt opp.

Faktisk ble bildet faktisk delt i en video på det sosiale medie TikTok, men har siden blitt delt i lynhastighet flere steder på sosiale medier.

"Først trodde jeg hun var veldig lav", har blitt teksten til videoen på TikTok, der den har blitt sett mer enn fem millioner ganger, ifølge SE og HØR.

Det er trygt å si at dette er en optisk illusjon som bedrar øynene. Derfor blir mange forvirret når de ser på bildet av de tre festelskende kvinnene som poserer med en oppblåsbar badering.

Hvis du ser på den nedre delen av bildet, hvor du kan se kvinnenes ben, ser det ut som henne i midten, som har på seg en leopardmønstret bikini, er betydelig lavere enn de to andre kvinnene.

Foto: TikTok

For mange tar det litt tid å forstå de mange beina, når du får de forskjellige settene med ben koblet til høyre overkropp, så gir det plutselig mer mening.

Den midterste kvinnen er ikke uvanlig lav, men har sin venn, som er den bakerste kvinnen, på ryggen.

Det vil si at det faktisk er bena til bakerste kvinnen som kan ses i midten, noe som gjør at det ser ut som den midterste kvinnen har veldig korte ben.

Ikke bare har bildet blitt delt i stor grad, men det er også mange mennesker som har reagert på det. Spesielt har mange uttrykt oppfatningen om at det tok dem lang tid å få kabalen til å gå opp.

"Det tok hjernen min så lang tid å finne ut hva som foregikk," skrev en person i kommentaren til TikToken.