Ni politibetjenter setter seg ved bordet og servitrisen innser at noe er helt galt

20/07/2021 11:50

Emma Sletta

Utland
Det skulle ha vært en rolig dag på jobben for servitøren, som umiddelbart la merke til hvordan atmosfæren endret seg da offiserene kom inn i restauranten og satte seg ved bordet.

Jessica Dunbar ventet en ganske rolig arbeidsdag da hun gikk i døråpningen til restauranten i den amerikanske delstaten Ohio der hun er ansatt som servitør.

Arbeidsdagen endret seg imidlertid fullstendig da ni politibetjenter kom inn og satte seg ved et bord.

Umiddelbart la servitrisen merke til hvordan hele atmosfæren endret seg da offiserene satte seg ved bordet.

Her satt offiserene og sørget over tapet av kollega Steven Smith, som tragisk mistet livet i tjenestens navn.

Hundrevis av mennesker i storbyen Columbus deltok i begravelsen til politimannen som etterlot seg en kone, barn og mange triste kolleger.

Ni av dem valgte å gå på restauranten da begravelsen var over, og på denne måten endte de opp med å bli betjent av Jessica Dunbar, som er ganske ny i jobben på spisestedet.

Jessica Dunbar kunne føle den tunge sorgen hengende i luften, og hun spurte politiet om de hadde hatt en vanskelig arbeidsdag.

"Det er alltid en tøff dag når du må begrave en bror," svarte en av offiserene.

Nå forsto Jessica Dunbar at de ni offiserene kom rett fra farvel til sin kollega, og hun begynte å tenke på sin egen far, som jobbet som politimann.

Hun lurte på hvordan hun selv hadde vokst opp med risikoen forbundet med å jobbe i politiet, og hun innså at hun ønsket å gjøre noe spesielt for offiserene ved bordet.

Hun la en regning på 123 dollar - tilsvarende rundt 800 danske kroner - på bordet, men overraskelsen var å finne på baksiden av det tynne papiret.

"Regningen er på meg i dag. Jeg kan ikke forestille meg hvilken dag du har hatt og alt du går gjennom hver eneste dag. Jeg håper du får en bedre dag, stor respekt fra meg», sto det i notatet.

Det er et faktum at politiet beskytter oss, men de håndhilser på meg og sier takk, det er bare fantastisk, sa Jessica Dunbar til NBC 4 den dagen hun ble besøkt av de sørgende offiserene.