Nicole ser en mann gråte på bensinstasjonen - får et sjokk når hun ser inn i bilen

13/07/2021 12:50

Emma Sletta

Utland
"Da jeg gikk bort til ham, føltes det som om hjertet mitt ville stoppe."

Nicole Marie Heintz hadde ingen anelse om at en vanlig kald morgen i Minnesota ville ende med at hun gjorde en stor forskjell i en annen persons liv.

Hun kjørte inn på en bensinstasjon for å fylle drivstoff da hun så en mann som sto gråtende på en pumpe. Hun gikk bort til ham og spurte hva som var galt, og det viste seg å være noe av det beste hun hadde gjort på lenge.

Deretter delte hun opplevelsen på Facebook- der hun ble hyllet for sin innsats.

– Jeg var på vei til jobb da jeg stoppet for å fylle drivstoff. Da jeg stoppet bilen, kunne jeg se en mann gråte på ett standpunkt. Da jeg gikk ut av bilen og så på ham, føltes det som om hjertet mitt stoppet.

– Det var minus 12 grader, og han sto i sandaler og sokker med hull i. Da jeg så inn i bilen hans, satt kona hans ansikt i hendene, og de to tenåringsjentene hans prøvde å bli varme under et teppe i baksetet. Jeg spurte om noe var galt, og han så på meg med tårevåte øyne og svarte 'Jeg kan ikke forsørge familien min'.

"Uten å blunke, la jeg kortet mitt i vitneboksen og sa: "Fyll det opp. Så kom han sakte til seg selv, og det var som om han var i sjokk og hadde glemt hva han gjorde, skriver Nicole Heints om opplevelsen som endte med å utgjøre en stor forskjell i begge hans liv.

Hun hadde ved et uhell tømt garderoben til sine overskyete klær, som var i bagasjerommet. Hun sa hun gjerne ville gi den til kone og jenter hvis det var noe av det de ønsket.

"Sekunder senere rotet de tre kvinnene gjennom klærne sine og fant ting de likte og som de ønsket."

"Da mannen var ferdig med å fylle drivstoff, kom han bort til meg. Forestillingen hadde tiltrukket seg flere nysgjerrige øyne, og plutselig kom en eldre mann med et gavekort og en annen donerte jakken sin til sin far. Jeg har aldri trodd i mitt liv at så mye godt kunne skje mellom komplette fremmede på en bensinstasjon», skriver hun i innlegget.

– Det gir meg håp. At vi aldri er alene om å gjøre verden til et bedre sted», skriver Nicole Heintz.