Nord-Korea med alternativ behandling for COVID-19: Drikk te

20/05/2022 11:43

Emma Sletta

Utland
Foto: Shutterstock.com
Foto: Shutterstock.com
I Nord-Korea brukes alternative midler.

Selv om mye av verden er ferdig med COVID-19, hersker viruset fortsatt. Nord-Korea har først nå virkelig fått viruset inn i landet. Dette er selvfølgelig et stort problem - ikke minst for Kim Jong Un, som for alle formål og grunner ønsker å virke perfekte og ufeilbarlige.

Du ønsker å gjøre endringer med viruset slik at du faktisk gi råd for behandling av viruset. Nord-Korea tyr til tradisjonell medisin og behandling i denne kampen.

Tradisjonell medisin er ‘effektiv i å forebygge og kurere den onde sykdommen’, melder det statlige nyhetsbyrået KCNA, ifølge B.T.

Den første koronavirussaken i landet ble først registrert for litt over en uke siden, men siden da har det vært et høyt infeksjonstakt. I Nord-Korea er det ingen vaksiner.

Landets ledelse har så langt avvist tilbud om hjelp utenfra. I fjor avslo for eksempel Nord-Korea tre millioner doser av en kinesiskprodusert koronavirusvaksine. For de som ikke er alvorlig syke med covid-19, anbefaler regjeringspartiets rodong Simnun-avis ingefær eller kaprifolte.

Varme drikker som te kan redusere noen korona symptomer som sår hals eller hoste og bidra til å holde væskenivået i balanse. Og ingefær kan bidra til å redusere betennelse og smerte.

Det kan imidlertid ikke direkte motvirke COVID-19. Også inntaket av saltvann har blitt populært. ‘Tusenvis av tonn salt’ har angivelig blitt sendt til den nordkoreanske hovedstaden Pyongyang for å lage et antiseptisk middel.

Statlig fjernsyn anbefaler i tillegg at borgere bruker smertestillende midler som ibuprofen så vel som antibiotika.

Nord-Korea, som anslås å ha rundt 26 millioner innbyggere, sa fredag at de oppnådde ‘gode resultater’ i kampen mot landets første koronavirusutbrudd.

Per fredag har antall personer med febersymptomer steget til over to millioner. I Nord-Korea beregnes ikke reelle tilfeller av infeksjon, og derfor kan man bare stole på febersymptomer.

 

 

Læs også:

Gjør 200 push-ups daglig i en måned: Dette vil skje med kroppen din Push-ups trener ikke bare armer, skuldre og bryst.
Har tatt en vill avgjørelse: H&M-konsernet fjerner XXL-størrelse for denne kjeden Lav etterspørsel har fått kjeden til å ta denne beslutningen.