Ny teori om Bob Sagets død

25/02/2022 09:35

Emma Sletta

Utland
Foto: Shutterstock.com
Foto: Shutterstock.com
Ny forklaring på Bob Sagets voldsomme skader er kommet frem.

Flere brudd på hodeskallen helt fra baksiden av hodet til øyehullene, samt en blødning på begge sider av hjernen.

Dette var noen av de alvorlige skadene som tok livet av den amerikanske komikeren Bob Saget tilbake i begynnelsen av januar.

Her døde han på hotellrommet sitt i Orlando etter å ha opptrådt bare timer tidligere.

Det har tidligere blitt beskrevet at den 65 år gamle komikeren må ha slått bakhodet - muligens på sengegjerdet - før han sovnet og ikke innså at han hadde blitt alvorlig skadet.

Siden da har denne forklaringen blitt stilt spørsmålstegn ved fordi skaden var så alvorlig.

Og nå har en ny teori kommet inn i bildet.

Det er ifølge People magazine, som har fått innsikt i nye dokumenter i saken.

Dokumentene skal ha sagt at etterforskerne spekulerer i at «Full House»-stjernen må ha besvimt på hotellbadet og falt bakover med hodet rett ned i marmorgulvet.

Etterforskere tror han senere gjenvant bevisstheten og gikk til sengs, hvor han igjen mistet bevisstheten i løpet av natten før han til slutt døde.

Ifølge amerikanske medier sier dokumentene at etterforskere har undersøkt marmorgulvet, vasken og ulike andre overflater på badet, men at de ikke har funnet spor av blod.

Overvåkningsvideoene viser Bob Saget som ankommer hotellrommet sitt klokken 02.17 den 9. januar, og setter et «ikke forstyrr»-skilt på døren og låser den fra innsiden.

Det anslås at han døde klokken 04.00am. lokal tid. Liket hans ble funnet knapt 12 timer senere etter at kona ringte hotellet fordi hun var bekymret for mannen sin.

Politiet har tidligere sagt at komikeren ikke var påvirket av hverken narkotika eller alkohol da han døde.

De tror heller ikke at det er en forbrytelse bak hans død, men de anser dødsfallet som "uvanlig" fordi de fortsatt ikke har svar på mange spørsmål.