Ny tragedie i fornøyelsespark

11/08/2022 11:08

Emma

Utland
Foto: Privat
Foto: Privat
To personer er kjørt til sykehus etter at en berg-og-dal-bane plutselig kollapset.

En dag som burde vært fylt med glede, latter og ikke minst et rush i magen ble i stedet omgjort til et ekte mareritt da en tur plutselig kollapset.

Vitner beskrev å se 'Shipwrecked' turen på Blackgang Chine, som er den eldste fornøyelsesparken i Storbritannia, slynge til den ene siden.

Små barn begynte å skrike i angst, mens de voksne febrilsk prøvde å få barna og seg ut av turen, og dermed i sikkerhet. Vitner klatret opp for å hjelpe til med å frigjøre de andre som satt fast.

To menn ble kjørt til sykehus. Den ene med skader på beinet og den andre med skuldersmerter.

Det skriver Metro.

Hendelsen fant sted mandag 8. august i en fornøyelsespark, som åpnet tilbake i 1843, nær Ventnor. Blackgang Chine ble stengt etter kollapsen i Shipwrecked, men gjenåpnet tirsdag.

Ellie Westlakes to svogere var de som ble skadet i turen.

– Familien min, som inkluderer en treåring, var på turen, og det begynte å lage en merkelig lyd, sier kvinnen.

Det kollapset deretter, noe som fikk dem alle til å falle til den ene siden og bli presset.

"Partneren min løp for å hente nevøen min og endte opp med å få alle andre av fra turen," Ellie fra Weston-Super-Mare, Somerset.

Den ene svogeren som ble skadet i turen er 20 år gammel. Etter kollapsen, ifølge Ellie Westlake, hadde han et sårt ben og klarte ikke å flytte det. Den andre svogeren opplevde skuldersmerter. Begge ble kjørt til St Mary's Hospital i Newport.

 

 

 

Læs også:

Svært få vet: Dette betyr fargen på kjøkkensvampen Ikke mange er klar over at farge faktisk har en betydning.
Hudlege advarer: Ny hårtrend kan gi livslange konsekvenser Sommerens hårtrend er oppkalt etter skandinaviske kvinner, men du må vurdere hva du gjør med hodebunnen, sier en hudlege.