Nybakt mamma tjener over 70.000 i måneden på å selge bilder av kroppen sin etter graviditeten

20/07/2017 15:15

Anniken Hauge

Utland
En nybakt mor tar gledelig imot sin uperfekte kropp, og selger i dag hudløst ærlige og kinky bilder av kroppen sin.

Man trenger ikke lete lenge på sosiale medier hvis man leter etter bilder av vakre kvinner og menn. 

Det finnes tusenvis av bilder av bloggere, filmstjerner eller modeller, som i disse dager er på ferie og slenger de velproposjonerte kroppene sine på hvite strender i solens varme. 

Det er ikke den slags bilder den 30-årige amerikanske moren Summer VonHesse selger på nettet, men ikke desto mindre tjener den barmfagre moren cirka 70.000 kroner i måneden for sine sexy bilder, skriver Yahoo

- Jeg har ikke hatt en ordentlig jobb siden jeg ble gift for åtte år siden, men det føles bra å nå kunne bidra til husholdningen, sier Summer VonHesse til nyhetssiden. 

Med sin ærlige kropp, som hverken er trent til perfeksjon eller retusjert, viser Summer VonHesse fram alt på sin Instagram-profil som har over 110.000 følgere.Via en hjemmeside kan folk donere alt fra 5 til 50 dollar, som gir tilgang til flere og mer kinky bilder. 

Det er de for øyeblikket nesten 700 brukerne, som hver måned sikrer den amerikanske moren til to en solid månedslønn.  

Her viser den nybakte moren fra den amerikanske staten Nevada frem hele kroppen sin, hvor mannen hennes ofte er fotografen bak de 'naturlige' bildene.

Det startet bare som en hobby for moro skyld, som siden utviklet seg til en god business. Selv om bildene blir mindre sensurerte jo fler penger brukerne betaler, så er det ikke noe seksuelt forbundet med bildene, forsikrer moren.

Foto: Summer VonHesse/Instagram

- Jeg kjører en beintøff grense mellom porno og nakenhet, da jeg trives med å være naken uten at det er seksuelt for meg, sier Summer VonHesse til Yahoo. 

 

For den unge moren er bildene og pengene blitt til en gledelig mulighet, som gir familien mulighet for å spare penger til en helt spesiell drøm de har. 

- Jeg drømmer om å lage min helt egen stall for hester som lider. Det var en gal idé som aldri ville latt seg gjøre for bare et år siden, men med hjelpen fra alle som støtter siden, så blir denne drømmen nå til virkelighet, sier Summer VonHesse til Yahoo.