Nye spor i etterforskningen om William Tyrrell: Er dette hans Spiderman-kostyme?

07/12/2021 11:04

Emma Sletta

Utland
Foto: NSW Police
Foto: NSW Police
Den tre år gamle gutten har vært savnet i sju år, men nå kan politiet ha funnet viktige bevis.

Kledd i sitt særegne Spiderman-kostyme forsvant plutselig tre år gamle William Tyrrell sporløst fra bestemorens hjem i Sør-Wales, Australia i september 2014.

Mer enn syv år senere etterforsker politiet fortsatt saken intensivt, og nå er det indikasjoner på at det er gjort et skritt nærmere for å fastslå hva som skjedde med den tre år gamle gutten den gangen.

De siste ukene har politietterforskere primært konsentrert seg om et bushområde omtrent en kilometer fra der William Tyrrell sist ble sett.

Artikkelen fortsetter under bildet...

Det var dette Spiderman kostymet William hadde på da han forsvant. Foto: NSW Police

Ifølge Daily Mail er det nå funnet et stykke rød materie i gjørma, som de regner med kommer fra William Tyrrells Spiderman-kostyme, som han hadde på seg da han forsvant.

Stoffet ble umiddelbart forseglet i en pose for bevis og blir nå undersøkt for å fastslå om dette virkelig er guttens klær.

I nyere tid har politiet funnet mer avgjørende bevis i bushområdet, men har blitt frastøtt i etterforskningen på grunn avdårlig og hardt vær.

Det er imidlertid ennå ikke opplyst av politiet om bevisene endelig indikerer at det er her man finner restene av den savnede gutten.

William Tyrrell og hans fem år gamle søster var ute og lekte i bestemorens hage i september 2014 da han plutselig var borte.

Siden den gang har politiet lett etter gutten, men det er først nå at man endelig får et gjennombrudd i saken.