Nyfødt baby etterlatt i stikkebusk av moren sin

22/08/2017 23:00

Ida Veiden Brakstad

Utland
Det var en voldsom opplevelse for den forbipasserende som plutselig hørte barnegråt fra et busskass i nærheten.

Det var et uhyggelig funn forbipasserende gjorde i et tornekratt i byen Una i den vestlige Gujurat-provinsen. 

Plutselig hørte de et barn som gråt fra krattet, og langt inne i busskasset fant de en liten nyfødt jente som hadde blitt etterlatt der til seg selv, skriver Daily Mail

Den lille jenta var innsmurt i jord og blødde fra flere små rifter over hele kroppen som hun hadde fått etter å ha blitt dumpet i det tette krattet.  

De forbipasserende som fant den nyfødte jenten kontaktet straks myndighetene som sente en ambulanse til stedet. 

På sykehuset het det at jenta ikke hadde overlevd hvis ikke vitnene hadde reagert i tide og funnet henne. 

Foto: privat foto

Foto: privat foto

Legene fjernet forsiktig tornene som satt fast i jentas hud, og ga henne mat. Etterpå har hun hatt det etter forholdene godt. 

Politiet er i gang med å undersøke omstendighetene rundt den etterlatte jenta, men det er tvilsomt om jentas foreldre blir holdt til ansvar. 

I følge UNICEF forsvinner opp til 50 millioner jenter og kvinner i India som følge av den grusomme tradisjonen som preger kjønnsforholdene i landet.  

Dette skylles at det finnes en ny, men forbudt tradisjon i India hvor familiene til kvinner skal betale en stor medgift svigerfamilien når døtrene deres gifter seg.  

Til tross for at tradisjonen med medgift har vært forbudt i over 30 år i det buddhistiske landet, så velger fortsatt mange familier bort jentebarn i motsetning til gutter for å unngå bankerott. 

Bonde er i ferd med å flytte høyballer i låven da han gjør et sjeldent funn