Ondskapsfull eier kaster ett blikk på hunden sin som nettopp har blitt stukket av 1000 bier: Nå søker hunden et kjærlig hjem

24/09/2016 07:45

Anniken Hauge

Utland
En 10 måneder gammel valp ble forrige uke stukket av flere tusen bier, da den lekte ute. Valpen reagerte så voldsomt på stikkene og den etterfølgende penicillinen at den fikk sår på hele kroppen, i stedet for ”bare” å hovne opp, slik de fleste andre hunder ville gjort. Hunden lå i ettertid sammenkrøllet i smerter i et hjørnet under behandlingen:   Eieren tok trolig valpen med til et dyresykehus så raskt som mulig, men da det ble tydelig at valpen ville ha store skader og arr fra hendelsen i fremtiden, valgte eieren å snu på hælen og etterlate dyret og de ubetalte regningene for pleien på sykehuset. Nå prøver internatet LuvnPupz å samle inn penger til å betale regningene, og dessuten finne et nytt og kjærlig hjem til dyret. Det oppholder seg nå på et internat i Michigan i USA, hvor kvinnen Carri Shipala er eier: - Dette er en virkelig redningsaksjon, sier kvinnen, som har tenkt å glemme alt om de eierne som etterlot hunden (som for øvrig nå  har fått navnet ”Stinger”), og finne et hjem til ham hvor menneskene elsker ham for den han er.    

En 10 måneder gammel valp ble forrige uke stukket av flere tusen bier, da den lekte ute.

Valpen reagerte så voldsomt på stikkene og den etterfølgende penicillinen at den fikk sår på hele kroppen, i stedet for ”bare” å hovne opp, slik de fleste andre hunder ville gjort.

Hunden lå i ettertid sammenkrøllet i smerter i et hjørnet under behandlingen:

 

Eieren tok trolig valpen med til et dyresykehus så raskt som mulig, men da det ble tydelig at valpen ville ha store skader og arr fra hendelsen i fremtiden, valgte eieren å snu på hælen og etterlate dyret og de ubetalte regningene for pleien på sykehuset.

Nå prøver internatet LuvnPupz å samle inn penger til å betale regningene, og dessuten finne et nytt og kjærlig hjem til dyret. Det oppholder seg nå på et internat i Michigan i USA, hvor kvinnen Carri Shipala er eier:

- Dette er en virkelig redningsaksjon, sier kvinnen, som har tenkt å glemme alt om de eierne som etterlot hunden (som for øvrig nå  har fått navnet ”Stinger”), og finne et hjem til ham hvor menneskene elsker ham for den han er.