Oppdaget utroskap dagen før bryllupet: Valgte å fullføre det likevel med en vill twist

21/08/2020 21:30

Emma Sletta

Utland
Hvordan ville du ha reagert hvis du hadde oppdaget din forlovedes utroskap dagen før bryllupet? Mest sannsynlig ikke på samme måte som Casey, men hun fortjener så mye ros for sin ville beslutning.

For de fleste vil ens bryllup være et av de største høydepunktene i ens liv, og dagene som fører opp til det vil bli fylt med alle slags forskjellige følelser, hvor glede ofte er den største. Det må også ha vært en forferdelig følelse for den australske kvinnen Casey da hun under bryllupsforberedelsene med sine beste venner kvelden før bryllupet mottok en melding fra en anonym kvinne.

Meldingen lød 'Jeg ville ikke gifte meg med ham, ville du?' mens det var utallige skjermbilder som viser samtaler mellom den anonyme kvinnen og Caseys fremtidige ektemann, Alex, og de avslørte at Alex hadde vært utro mot henne flere ganger. Meldingene gikk tilbake flere måneder, og den siste som hadde blitt sendt var bare dagen før.

"Det skulle være den lykkeligste dagen i mitt liv, men i stedet visste jeg at det ville være slutten på drømmeforholdet mitt, og alle skulle være vitne til det," sier Casey i en veldig åpen blogg.

 

Blant meldingene hadde hennes fremtidige ektemann skrevet

"Kroppen din er f *** fantastisk, og du vet hvordan du bruker den. Jeg skulle ønske kjæresten min hadde halvparten av dine ferdigheter."

"Jeg kan ikke slutte å tenke på L, S og kn **** deg. Jeg har aldri hatt denne forbindelsen med en person før."

Tok en vill beslutning

Hver meldig føltes som en kniv direkte i hjertet på Casey, som skulle gifte seg i løpet av de neste 24 timene. Hennes venninner oppfordret henne til umiddelbart å konfrontere sin forlovede og avbryte bryllupet.

Casey kunne ikke få seg til å gjøre det. Hun elsket ham fortsatt.

«Men jeg elsket Alex, og jeg ville gifte meg med Alex i morgen. Jeg var for sjokkert og trist til å være sint, så jeg ringte ikke til han,» sier hun.

Natten bød ikke på noen søvn, men Casey hadde tatt en avgjørelse da hun vekket vennindene dagen etter. Hun ønsket ikke å avlyse bryllupet, men til gjengjeld ønsket hun å avsløre sin forlovede under vielsen.

 

"Det blir ikke noe bryllup i dag. Det virker som Alex ikke er den han utgir seg for å være," begynte Casey å si under vielsen.

Det skapte et stort gisp blant alle i kirken. Så tok Casey telefonen og begynte å lese hver melding hun hadde mottatt dagen før.

Forloveden hennes ble helt hvit i ansiktet, og kort tid etter forlot han kirken. Familien hans så forferdet ut, og Casey selv hadde også tårer i øynene. Til slutt avsluttet hun sin lille tale med at de skulle feire ekte ærlighet.

"Jeg elsker dere alle, og uansett hvor forferdelig dette er, er jeg glad dere er her. Det blir ikke noe bryllup i dag, men i stedet vil vi feire ærlighet, sann kjærlighet og å følge hjerte sitt, selv om det gjør vondt,"

Casey fikk en applaus for sitt mot, og i bloggen sin sier hun at selv om det ikke var bryllupet hun ventet, var det en bra fest.