Overhørte kommentar fra bruden: Så valgte brudepiken å springe fra like før bryllupet

02/09/2021 12:19

Emma

Utland
Foto: Shutterstock
Foto: Shutterstock
I forkant av den store dagen bodde brudepiken hos bruden på hotellet. Her overhørte hun en samtale som fikk henne til å droppe alt i siste øyeblikk.

"Er jeg som er idioten?"

Slik starter en anonym kvinne et innlegg på reddit-mediet. Her spør hun om det er hun som er en idiot fordi hun har valgt å droppe ut som brudepike i en venninnens bryllup.

I forkant av den store dagen bodde hun hos bruden på hotellet. Her overhørte kvinnen en samtale bruden og en annen kvinne hadde, skriver The Mirror.

De to baktalte brudepiken, som noen uker før hadde giftet seg. Bruden syntes ikke det var passende. Hun syntes det var å stjele rampelyset fra brudens store dag, og i tillegg kritiserte de også det utraditonale bryllupet.

I innlegget på Reddit skriver kvinnen:

«Jeg giftet meg for seks uker siden. Bryllupet mitt var et hit. Det var veldig ukonvensjonelt. Kjolen min var svart mens mannen min hadde på seg en hvit dress», forteller hun og fortsetter:

«Ingen 'ga meg bort'. Gjestelisten for bruden og brudgommens utdrikningslag besto også av både menn og kvinner blandet sammen», skriver kvinnen, og utdyper hvordan hun opplevde at vennen snakket bak ryggen hennes.

"Venninen min gifter seg på søndag. Hun var brudepiken min, og jeg skulle være hennes. Kvelden før bryllupet hennes var vi alle brudepiker i en brudesuite hvor vi hadde en spakveld og koste oss. På vei til sengs overhørte jeg tilfeldigvis en samtale som foregikk mellom bruden og en annen kvinne.

«Hun klaget over meg og sa at bryllupet mitt var så mye billigere, men alle likte det, og at jeg hadde stjålet rampelyset hennes ved å ha en så ukonvensjonell fest da jeg visste at hennes eget drømmebryllup var mer tradisjonelt. Hun kalte meg utålelig, en tispe og en billig skøyte."

Det var dråpen som fikk koppen til å renne over, forklarer kvinnen som umiddelbart gikk inn på rommet sitt. Her pakket hun sakene sine, og så forlot hun hotellet.

Jeg la igjen en lapp sammen med et silkebånd som hun ga oss da hun spurte. om vi ville være brudepikene hennes og skrev: 'Du kan stikke dette opp der solen ikke skinner.'

"Dette ødela tydeligvis bryllupet hennes da det var en brudepike mindre enn brudesvend. Jeg tok også med meg brudepikekjolen, som jeg selv hadde betalt for, og hun kunne derfor ikke finne en annen brudepike», skriver kvinnen.

Hun har ikke kontaktet meg, men vennene våre tekstet meg på bryllupsdagen og ba meg komme tilbake. Jeg tekstet alle og sa at jeg bare ville komme tilbake hvis hun ba om unnskyldning foran alle brudepikene. Det gjorde/ville hun ikke."

På Reddit spør kvinnen nå om det er hun som er en idiot fordi hun valgte å droppe ut som brudepike i bryllupet. Meningene er delt, og det er mange som påpeker at det er en rotete affære.

Hva syntes du? Er det greit å droppe ut? Eller skulle kvinnen ha håndtert situasjonen annerledes?

 

 

Læs også:

Dette er hva vitenskapen sier om å spise en banan til frokost Selv om det ikke er ideelt som et første måltid, kan det være fordelaktig å spise en banan før frokost eller som en del av en balansert frokost.
Kronprinsessen er gravid: Viser frem babymagen Kronprinsparet venter sitt første barn.