Overvåkning viser mann forlate nattklubb med kvinne som han senere 'voldtok og foret til hunder'

31/10/2017 11:30

Anniken Hauge

Utland
En 31-årig mann er pågrepet og siktet etter å ha voldtatt og drept to unge kvinner. Politiet er i gang med å undersøke om mannen har brukt kjøttkvern for å kvitte seg med likene.

Det var siste gang de to kvinnene ble sett i live.

Overvåkningskameraet nådde akkurat å fange 31-årige Alexandr Maslennikov, som ble sett forlate en karaokebar sammen med 29-årige Daria Labutina og 28-årige Olga Shaposhnikova.

De to unge kvinnene forlot nattklubben i den russiske byen Volzhsky sammen med den 31-årige mannen fredag den 13. oktober, og det var siste gang de ble sett i live, skriver Mirror.

For da de to kvinnene dro hjem til mannen, voldtok han og knivstakk begge kvinnene, hvorpå han angivelig har stykket opp kroppene deres og foret dem til hunder. Den sistnevnte makabre detaljen stammer fra lokale medier på bakgrunn av anonyme kilder i politiet.

Alexandr Maslennikov er siktet i saken og har tilstått forbrytelsen.

Her ses den pågrepne mannen forlate karaokebaren med de to kvinnene. 

Den 31-årig mannen hadde nettopp blitt løslatt etter å ha sonet en dom på 11 år for voldtekt, seksuelle overgrep og ran. 

Det er uvisst hva som fikk kvinnene til å forlate klubben med den fremmede mannen. Det vites heller ikke hva som fikk mannen til å drepe og voldta kvinnene. En av politiets teorier går ut på at mannen ble nektet en trekant med de to kvinnene, hvilket fikk ham til å se rødt

Venner av de to kvinnene undrer seg over at kvinnene frivillig skal ha blitt med mannen hjem, da det ikke ligner de to å gjøre noe slikt. De hadde begge kjærester og var ute på en jentekveld sammen. 

De to kvinnene var begge i slutten av 20-årene, da de ble drept og voldtatt i Alexandr Maslennikovs leilighet. Foto: Privat 

De to venninnene jobbet på det lokale kjøpesenteret. Foto: Privat 

Det er dog sikkert at alle tre satt i mannen leilighet og drakk, og at mannen drepte og parterte kvinnene på badeværelset.

En av kvinnene skal ha blitt skåret opp i opp mot 20 deler, mens den andre kvinnen hadde fått begge bena skåret av. 

Fem dager etter kvinnene forsvant, ble mannen ettersøkt av politiet og mistenkt for mord på de to kvinnene.

Alexandr Maslennikov ble løslatt i mai, etter å ha sittet inne i 11 år for voldtekt, seksuelle overgrep og ran. Foto: Privat

Etter pågripelsen fortalte den 31-årige mannen politiet om et område hvor de siden har funnet flere sportsbager med kvinnenes kroppsdeler i. 

Derudover har den pågrepne mannen ikke vært særlig samarbeidsvillig, eller fortalt andre detaljer som kan hjelpe politiet med oppklaringen av saken. 

Han har erkjent drapene på kvinnene, men rettsaken mot ham er ikke begynt enda og derfor sitter han fortsatt varetektsfengslet.

Nå vil politiet undersøge om deler av kvinnene ble hakket opp i en kjøttkvern og foret til hunder, slik anonyme kilder i politiet har sagt til lokale nyhetsmedier.

Peter Madsen skifter forklaring: Slik døde Kim Wall i ubåten