På en tur så han en hund i det iskalde vannet: Hans redningsoppdrag ble hyllet over hele verden.

14/01/2022 13:34

Emma Sletta

Utland
Foto: Youtube
Foto: Youtube
Det er vanskelig å si hva du ville gjort hvis du var i en situasjon der andre var i fare, men en New York-mann nølte ikke et øyeblikk da han så en hund i nød.

Don Chatten gikk i Buffalo, New York, USA med sine to hunder på en iskald dag da han plutselig ble stoppet av en dame som spurte om han hadde sett den lille hunden hennes, som dessverre hadde rømt fra henne.

Chatten hadde ikke lagt merke til noen hund, men siden han selv fryktet å være i en lignende situasjon en dag, tilbød han seg å hjelpe til med å finne damens hund. Det skriver Dyreklubben.

Ifølge Sosialnytt var det Chattens egne hunder som først varslet ham om damens løpske hund da de begynte å trekke båndet voldsomt.

De to hundene hadde oppdaget den fortvilte hunden midt i en innsjø fylt med isete vann i Ellicott Creek-parken, og da Chatten så den, visste han at han måtte handle raskt.

Ifølge WKBW News ringte han først 911, men da han kunne se at vannet var så kaldt at isen var på, fryktet han at redningsmenn ikke ville komme i tide, og den heroiske hundeeieren tok derfor saken i egne hender.

I et desperat forsøk prøvde Chatten å krype over isen og ut til hunden, men isen kunne ikke bære sin vekt og knipset, og han falt nå i det iskalde vannet.

Da han snakket med WKBW News etterpå, "visste jeg at det ikke var veldig dypt i denne delen [av innsjøen] da jeg pleide å være her som barn," så han fikk ikke panikk da isen brøt og han endte opp med vann opp til magen.

I stedet for å gi opp og flykte på land for å bli varm, kjempet Chatten gjennom isen og kaldt vann og fikk tak i den skjelvende hunden, som han heldigvis reddet.

Oppe på kysten ble den lille hundens eier naturlig nok fornøyd med Chattens innsats, og hunden ble tatt med til veterinæren for å sikre at det var greit.

Du kan høre mer om redningsaksjonen og se bilder derfra i videoen nedenfor:

 

 

Læs også:

Gjør 200 push-ups daglig i en måned: Dette vil skje med kroppen din Push-ups trener ikke bare armer, skuldre og bryst.
Har tatt en vill avgjørelse: H&M-konsernet fjerner XXL-størrelse for denne kjeden Lav etterspørsel har fått kjeden til å ta denne beslutningen.