Pappa finner på ny hobby med datter: Nå er han anklaget for å fatshame henne

15/07/2021 10:58

Emma

Utland
Nå er han anklaget for å fatshame datteren sin. Faren forstår ikke hvorfor.

"Jeg er en 34 år gammel mann, og jeg har en 12 år gammel datter, vi kaller henne Susan. Hun er et vidunderlig barn. Da jeg møtte moren hennes, gjorde jeg mitt beste for å bli kjent med Susan, da faren hennes ikke er en del av livet hennes og ikke har noe ønske om å være det. Jeg adopterte henne, og på bryllupsdagen fortalte vi Susan at hun visste at jeg var faren hennes, og hun var datteren min. "

Slik skriver en anonym bruker på reddit, hvor han ber andre brukere om råd til hans dilemma.

"Susan er vanligvis et aktivt barn, men siden koronaen kom - og nå sommerferien - har jeg lagt merke til at hun holder seg på sofaen hele dagen og ser på TV, spiller videospill eller bare flater ut. Som et resultat har hun hatt en betydelig innvirkning. Jeg snakket med kona mi om det, men hun sier susan har det bra og det er sommer, så det er greit hvis hun vil se på TV og spise søppelmat. Jeg kan følge det, men jeg vil ikke at Susan skal utvikle usunne vaner», skriver han på Reddit.

Derfor valgte han å gjøre 'far / datter turer', som besto av en 30 minutters spasertur om dagen.

" Sakte snudde jeg turen til en joggetur og deretter inn i et løp. Susan kjempet i begynnelsen, men nå kan hun bli med meg. jeg elsker det. Hun trener litt hver dag, og jeg får være sammen med henne, sier faren.

Men Susans mor er ikke fornøyd med denne utviklingen, forklarer den anonyme faren.

Hun tror jeg tar tak i datteren vår ved å tvinge henne til å trene. Hun er bare et barn, barna må se på TV og spise søppelmat. Hun sier at jeg prøver å presse livsstilsvanene mine videre til datteren min, og jeg er flau over henne! Det førte til et par kamper, og nå sier hun at hun kan sende Susan over til besteforeldrene resten av sommeren. Jeg prøver bare å hjelpe henne med å bli mer aktiv, sier den fortvilte faren.

"Hun er ikke datteren din."

Det er første gang den anonyme faren har delt et problem på Reddit, og siden da har han blitt tvunget til å utdype sitt dilemma.

"Til de av dere som sier at hun ikke er datteren min. Jeg adopterte Susan. Hun visste ikke det før den dagen moren og jeg giftet oss. Susan er datteren min og vil være det til den dagen jeg dør, sier han, og legger til at han aldri har tvunget henne på turene.

"Jeg har aldri snakket om vekten hennes, og jeg elsker å tilbringe tid med henne. Vi snakker om hvordan dagen hennes har vært, om vennene hennes, planer for fremtiden, hva hun ville gjort hvis hun var millionær - sånne ting, forklarer han.

Etter råd fra andre Reddit-brukere vil han ta en prat med sin kone.

«Jeg vil snakke med kona mi når hun ikke er opprørt og prøver å snakke om tingenes tilstand på en forsiktig måte. Jeg vil gjerne at vi alle tilbrakte litt mer tid sammen som familie. Jeg giftet meg ikke med henne på grunn av utseendet hennes, jeg giftet meg med henne fordi jeg elsker henne og jeg elsker Susan. Jeg vil ikke at Susan skal vokse opp med et forvrengt kroppsideal. Kanskje kona mi gjorde det og bare ikke fortalte meg om det, sier han og takker henne for hjelpen på Reddit.