Par endret fargen på huset sitt: Fikk drapstrusler fra nabolaget

15/11/2022 10:17

Emma Sletta

Utland
Foto: Privat
Foto: Privat
Paret mottok til og med drapstrusler for å fargelegge huset sitt i en "spesiell" farge.

Keely Kish Dubrova og Peter Dubrova hadde vanskelig for å skjule spenningen da de avsluttet en omfattende makeover av hjemmet deres i Harris County, Texas.

I hagen hadde de en beroligende fontene, et basseng med bar og en romantisk hagepaviljong bygget, som de giftet seg i nylig, for ikke å nevne at de også ga husets fasade den store børsten.

Paret malte sitt viktorianske hus turkis fordi de ønsket et tropisk preg for å matche hagen med palmer, blomster og basseng.

Det skriver  KHOU.

"Jeg ville at dette huset skulle være mitt fristed," sa Keely Kish Dubrova til KHOU.

Selv om samfunnet ga paret tillatelse til det ukonvensjonelle fargevalget, har det vært store kutt i gleden.

En anonym person i nabolaget la ut et bilde av huset på Facebook og ba om andres meninger om boligen, noe de syntes var utrolig stygt.

Foto: Privat

Siden den gang har kommentarene strømmet inn. Og noen av dem er ikke så positive, forteller det ulykkelige paret.

– Det står alt fra å være white trash californiere og hva vi gjør her til å ville henge dem, sier Keely Kish Dubrova til KHOU.

På toppen av alt nettoppstyret har Keely Kish Dubrova og Peter Dubrova blitt kontaktet av huseierforeningen, som har bedt dem om å male på nytt.

KHOU har funnet personen som delte bildet av huset på Facebook.

– Det var definitivt ikke min intensjon, og jeg beklager at andre kom ut av kontroll, det burde de ikke ha gjort. Jeg håper de skammer seg, sier den anonyme kvinnen.

Paret har kontaktet kommunen for å få dem til å utdype hva de ønsker endret, men de har ennå ikke fått svar, og har derfor ikke gjort noe.

"Dette er livet vårt. Vi lever for hverandre. Vi har jobbet hardt for å spare opp til dette, og jeg føler at folk ødelegger drømmen vår," sier Keely Kish Dubrova.