Par solgte alle eiendelene sine og kjøpte en båt: Kort tid etter skjedde noe forferdelig

07/10/2023 10:00

Sofie Hansen

Utland
Foto: GoFundMe
Foto: GoFundMe
Et par bestemte seg for å selge alle eiendelene sine for å finansiere en båt som skulle seile verden rundt. Kort tid etter ble drømmen knust.

Mange ønsker å bryte ut av sporet de er fanget i og leve et liv basert på egne premisser, med mer frihet som en sentral del av det.

Selv om denne drømmen er utbredt, er det bare en liten del av dem som innser den. Hvorfor så få ender opp med å ta steget kan være en kompleks sak, men for mange er det sannsynligvis økonomisk usikkerhet.

Men for ekteparet Tanner Broadwell og Nikki Walsh fra Colorado, USA, ble ikke drømmen bare en tanke. De tok beslutningen om å avhende alt de eide for å skaffe kapital til en båt og forfølge en reise for å utforske verden.

«Vi ble så lei av livsstilen med å gjøre ting for å møte andres forventninger som ikke ga oss den tilfredsstillelsen vi var ute etter», sa de ifølge The Sun.

De hadde gledet seg lenge til å komme ut på åpent hav, men det gikk dessverre ikke som planlagt i det hele tatt. Selv om de begynte eventyret, tok det en brå slutt bare to dager senere.

Seilbåten deres endte dessverre opp med å kantre utenfor kysten av Florida etter å ha truffet en undervannsgjenstand.

Foto: GoFundMe

Som et resultat ble både Tanner og Nikki tvunget til å hoppe over bord. Det eneste de kunne redde fra båten var den to år gamle mopsen deres, Remy.

Etter å ha havnet i vannet, måtte det amerikanske paret se drømmene sine bokstavelig talt synke ned i dypet. Det gjorde situasjonen enda verre at de ikke hadde tegnet forsikring før de la ut.

Dette betydde at de £7.200 (tilsvarer ca. NOK 96.000) de hadde brukt på å anskaffe båten nå var tapt.

"Jeg solgte alt jeg eide for å gjøre dette. Og jeg mistet alt på bare 20 minutter," sa Tanner til The Tampa Bay Times.

Paret ble reddet i land, men det var ikke til å redde båten deres, som nå aldri skal seile igjen.

Til tross for denne forferdelige opplevelsen, er ikke paret klare til å gi opp drømmene sine. Ifølge Nikki har de allerede planer om å få en ny båt i fremtiden.

"Jeg har tenkt å få en annen båt på et tidspunkt. Vi kan ikke bare gi opp drømmene våre," sa Nikki.