Paret adopterte en 2 år gammel gutt: Så blir de oppringt og må ta en skjebnesvanger avgjørelse

09/01/2024 13:00

Sofie

Utland
Foto: Privat
Foto: Privat
Det tok ikke lang tid før avgjørelsen ble tatt – og da var det ingen vei tilbake.

Et par fra Massachusetts, Lena og KC Currie, adopterte en liten gutt ved navn Joey, som var litt under to år gammel på den tiden.

Da paret hadde sett et bilde av den lille gutten, var de allerede forelsket:

– Vi så et bilde av Joey og «Children's Friends» (adopsjonsbyrået, red.) nevnte at det ville være en god match, sa Lena til Good Morning America, ifølge Mom.com.

Paret, bestående av to kvinner, fikk raskt navnene Mamma og Mommy, og alt gikk bra. En dag fikk paret imidlertid en skjebnesvanger telefon fra adopsjonsbyrået.

Her ble de fortalt at Joey var blitt storebror til en liten gutt som hadde kommet til verden for bare seks uker siden.

De fikk derfor tilbudet om å adoptere Joyes lillebror, og da de fikk det store spørsmålet, nølte de ikke en gang – de ville adoptere ham også.

Paret, nå foreldre til to små gutter, fant senere ut at de hadde en tredje bror ute i verden som het Logan.

Han bodde hos en fosterfamilie som hadde planer om å adoptere ham, men adopsjonen gikk ikke igjennom, derfor ringte telefonen igjen hos KC og Lena.

Bare en måned senere var alle tre brødrene samlet under de to kvinnenes vinger.

"Vi handlet på magefølelsen vår," sa KC og la til:

«Vi bestemte oss for å si ja fordi det var viktig for oss at de tre brødrene vokste opp sammen. Når de blir eldre og begynner å stille spørsmål, vil de ha hverandre skal lene seg på," sa hun.

Læs også:

Legg det under jordbærplanten din: Da får du sommerens beste avling Det er en vanlig frustrasjon blant jordbærdyrkere å se rikelig blomstring uten at innhøstingen følger etter.
Dette er hva vitenskapen sier om å spise en banan til frokost Selv om det ikke er ideelt som et første måltid, kan det være fordelaktig å spise en banan før frokost eller som en del av en balansert frokost.