Parkeringsvakten tror ikke noen ser på: Men hans grove triks blir filmet

23/11/2022 15:19

Emma Sletta

Utland
Foto: Youtube
Foto: Youtube
En parkeringsvakt skjønte ikke at han ble filmet ved hjelp av et stygt triks.

Bilister og parkeringsvakter er ofte en dårlig kombinasjon, da de gjerne er uenige om når den fine blokken skal dukke opp. Det kan være vanskelig å avgjøre hvem som har rett hvis det er ord mot ord, men det er også tilfeller der den ene parten er helt på villspor.

Dette er tilfellet i denne videoen, som den britiske sjåføren, Harvey Saunders, har filmet fordi han hadde en ide om at han ble bøtelagt i tide på tvilsomt grunnlag.

Den 41 år gamle mannen viste seg å ha rett.

Det skriver Metro.

Videoen viser Harvey, som har installert et kamera i frontruten, nylig parkert lovlig i byen Hull, øst for Leeds. Helt til en parkeringsvakt kommer og flytter en kjegle slik at han ikke lenger følger reglene. Parkeringsvakten erkjenner en bot på 70 euro tilsvarende 650 kroner.

Deretter kom Harvey borti parkeringsvakten og spurte ham om boten,

– Jeg fortalte ham at jeg hadde spilt ham inn mens han flyttet kjeglen, og at jeg spilte ham inn nå. Da ble han veldig sint, forklarer den misfornøyde sjåføren, som nektet å godta boten.

Det var sant at parkeringsvakten flyttet kjeglen fordi den var feil plassert når noen hadde flyttet den, men det var langt fra riktig at han bøtelagt Harvey for parkeringen.

Harvey delte videoen på Facebook for å vise andre hva som kunne skje. Kommentarer har strømmet inn fra andre sjåfører som også er rasende over hendelsen.

Retten i Hull har besluttet å annullere boten og undersøker saken grundig.

Du kan se videoen nedenfor: