Passasjerer forlot sjokkerte etter flytur: Tvunget til å fly med død kvinne i 10 timer

16/11/2023 20:00

redaktion

Utland
Foto: Shutterstock
Foto: Shutterstock
Den lange flyturen virket snart mye lengre etter at en kvinne falt i døden på flyet.

En flytur fra Florida til Brasil tok raskt en dramatisk og alvorlig vending da en kvinne plutselig begynte å føle seg syk under flyturen, noe som resulterte i at hun gikk bort.

Den tragiske hendelsen fant sted på et Azul Airlines-fly fra Fort Lauderdale, Florida til Belo Horizonte internasjonale lufthavn i Confins, Brasil, nær Rio de Janeiro.

Da flyet endelig landet etter den åtte timer lange flyturen, måtte liket forbli om bord mens politiet utførte undersøkelser og rettsmedisineren utførte nødvendige tester.

Det skriver The Mirror.

Dette resulterte i at flypassasjerens livløse kropp ble liggende på et business class sete i hele 10 timer etter at hun døde.

Hvis ikke dette var nok, ble de andre passasjerene tvunget til å bli på flyet 40 minutter etter landing. Etter etterforskningen bekreftet det føderale politiet at dødsfallet skyldtes naturlige årsaker.

Passasjerens identitet er foreløpig ikke avslørt av flyselskapet eller politiet. Azul Airlines bekreftet i en uttalelse at en kvinne plutselig ble syk på fly AD8733, som var på vei til Confins i delstaten Minas Gerais.

Det brasilianske lavprisselskapet sa: "Dessverre overlevde hun ikke og døde under flyturen, som bekreftet av en lege om bord." Situasjonen med Azul Airlines var ikke en uvanlig hendelse.

I september ble også en død passasjer etterlatt i et sete på en 14-timers Qatar Airways-flyvning QR908 mellom Doha og Sydney – omgitt av andre passasjerer da de ikke hadde noe annet sted å sette liket.

Ekteparet Francesca og Enrico sa at mannskapet "bare lot henne være alene" med et teppe som dekket kroppen, rapporterte PaddleYourOwnKanoo.

Selv om det sees flere tilfeller av slike dødsfall, er det ingen tvil om at det er en superskummel opplevelse for både medpassasjerer og kabinansatte.