Pensjonert sykepleier drept: Angrepet av «terapisauer»

07/12/2021 12:52

Emma

Utland
Foto: Shutterstock.com
Foto: Shutterstock.com
En eldre amerikansk kvinne har tragisk dødd etter at hun ble angrepet av en «terapisau» på terapigården der hun jobbet som frivillig.

73 år gamle Kim Taylor hadde jobbet som fritidsansatt i 14 måneder på Cultivate Care Farms, en ideell organisasjon som tilbyr gårdsbasert terapi.

Her, som så mange ganger før, gjorde hun arbeidet med å ta vare på sauene på gården. Ifølge The Sun sier politiet at Taylor var alene i saueinnhegningen rundt klokken 09.00 da en sau plutselig gikk til angrep og støtte inn i henne flere ganger.

Det var ingen vitner til ulykken, og det er derfor ikke kjent nøyaktig hva som skjedde. Myndighetene sier Taylor fikk store skader og fikk hjertestans før hun døde på et nærliggende sykehus.

Gården som Taylor jobbet med åpnet i Bolton, Massachusetts, USA, i 2017, som en ideell organisasjon som tilbød veiledning og gruppeterapi.

Taylors datter fortalte NBC 10 Boston at Taylor begynte å jobbe frivillig på gården da hun pensjonerte seg fra jobben som sykepleier hun hadde hatt i mer enn 30 år.

Hun sier også at Taylor var en stor dyrekvinne som elsket sine ukentlige skift som frivillig på gården.

Et styremedlem fra Cultivate Care Farms sa at Taylor var elsket av alle hun jobbet med, og at kollegene hennes ble knust av nyheten om hennes død.

Dyrekontroll i Bolton jobber nå med gården for å finne ut hva som skjer med sauene som forårsaket Taylors død. Både Bolton-politiet og politiet i Massachusetts etterforsker også saken.