Pensjonist ville ikke ta medisinen sinn: Ble slått i ansiktet

11/02/2021 11:20

Emma

Utland
En pensjonist på et eldrehjem i Sverige nektet å ta medisin sin. Så ble han slått i ansiktet av en ansatt.

I midten av oktober i fjor, oppsto det en krangel mellom en beboer og en ansatt, på et eldre hjem i den svenske byen Laholm. Krangelen skal ha gått ut på at en av beboerne hadde nektet å ta medisinene sine, den ansatte prøvde derfor å knuse pillene og gi dem til den eldre personen på denne måten, men vedkommende nektet fortsatt. 

Den ansatte hadde også med seg en elev, som ble bedt om å forlatte rommet flere ganger. Men da han var red for at situasjonen skulle eskalere, neket han å forlate rommet. 

Den eldre personen begynte å vifte med armene fordi han ble opprørt over hele situasjonen. Da skal den ansatte ha gitt den eldre en ørefik. Dog uten kraft, ifølge den ansatte.

Tre timer senere gjorde de ansatte igjen et forsøk på å få den eldre til å ta pillene. Da den eldre fortsatte med å nekte, prøvde de å tvinge pillene ned i beboerens munn.

I forsvar bet den eldre, den ansatte i fingeren, og det var da den ansatte tok fart med armen og so beboeren i ansiktet med utsiden av hånden. 

Personen som slo skal ha vært midlertidig ansatt, men skal ha fått sparken med engang etter hendelsen. 

Hendelsen er anmeldt til politiet. 

Læs også:

Märtha og Durek trakk tilbake bryllupsinvitasjonen Det kommende ekteparet trakk tilbake bryllupsinvitasjonen.
Ektemannen overrasker kona med drømmekjøkken: Reaksjonen hennes knuser hjertet hans Han hadde gledet seg til å vise kona det nye kjøkkenet som han hadde laget selv mens hun var på ferie.