Personalet skrev melding på kvinnens kvittering: Mor raste da hun så det

03/04/2021 21:25

Emma

Utland
Det bør ikke være noen tvil om at noen ganger vil du slutte å lage mat, og deretter spise ute i stedet.

Det er noe alle har prøvd. Det kan være at du ligger med bakrus og ikke klarer å lage mat, men det kan også være at du har funnet en restaurant som du bare elsker.

Det er i det minste noe Kimberly Sze vet om. Hun har avtalt med sin mann og datter at de spiser ute på lørdager, hvor de vanligvis ender opp med å spise på samme sted.

Det er det Newsner.com skriver.

Familien har imidlertid ingen intensjon om å vende tilbake til stedet de en gang elsket. De fant ut hva de ansatte tenkte og sa om Kimberly familien sin.

Hun la merke til at restauranten ladet for mye for måltidet, og da hun nesten turnerte kvitteringen, endte hun opp med å se noe som rasende henne.

Det sto "familien med det motbydelige barnet" skrevet på kvitteringen. Kimberly var rasende og sjokkert, men hun fikk også en stor klump i magen.

Hun kunne ikke forstå hvor det kom fra i det hele tatt som deres datter har oppført seg anstendig de gangene de har vært der.

Kimberly tok raskt en fra de ansatte, hvor etter som hun viste kvitteringen og hva som ble skrevet. Hun fikk imidlertid ingen respons, og hun valgte å forlate restauranten med familien sin.

«Du bør trene de ansatte bedre», skriver Kimberly i et innlegg på Facebook-profilen sin, som viser et bilde av kvitteringen.

Men hun valgte også å legge ut på restaurantens Facebook-side.

"Hei Kaffe Supreme NZ. Jeg ville bare si at du kanskje burde trene de ansatte bedre enn du gjør nå. Det kan være at de da ikke skriver "familien med det motbydelige barnet" på kvitteringen, eller at de slutter å lade for mye. Flott arbeid», skriver hun.

Restauranten ba raskt Kimberly om unnskyldning for den forferdelige hendelsen. Dette skjedde imidlertid bare da Kimberlys innlegg hadde tiltrukket seg mye oppmerksomhet.

Læs også:

Ekspert avslører: Så ofte bør du faktisk dusje Alle har forskjellig syn på hvor ofte man skal dusje. Nå svarer en lege på hvor ofte du faktisk bør dusje
Far fikk sitt livs sjokk: Så baby i vaskemaskinen Det var et sjokk av de sjeldne som en far nylig opplevde da han kom hjem og sjekket den kjørende vaskemaskinen. Han hadde ikke forventet å stirre inn i et par øyne.