Pervers huseier ønsker å leie ut "gratis" rom - Du skal bare å ha samleie med utleier

25/01/2021 09:50

Emma

Utland
En skilt far på 45 prøver å leie ut et rom i huset hans. Den eneste betalingen er seksuelle tjenester to ganger i uken.

En pervertert utleier har blitt tatt med buksene nede da han tilbød en undercover reporter at hun kunne leie et rom mer eller mindre gratis. Den eneste betalingen som ville finne sted ville være sex med utleier et par ganger i uken.

Den fraskilte faren Steven Anderson fortalte en undercoverreporter fra Daily Record at han "ikke ville behandle henne som et stykke kjøtt" da hun svarte på en online annonse om et rom til leie.

Den 45 år gamle skilt far var imidlertid ikke den eneste som tilbyr et rom til leie i navnet på seksuelle tjenester, ifølge media outlet DailyStar.

"Bare" to ganger i uken

Den kvinnelige journalisten hadde satt opp en profil på nettstedet Crigslist, som er en online meldingstavle. Hun fant et rom leid ut av sin 45 år gamle far, Steven Anderson, og hun kontaktet ham for ytterligere detaljer.

Den 45 år gamle faren svarte tilbake at han tilbød et gratis rom, men det krevde seksuelle tjenester to ganger i uken.

Reporteren, som forble undercover, arrangerte en Facetime samtale med utleier, hvor han valgte å utdype.

"Jeg ønsker ikke å være respektløs eller behandle noen som et stykke kjøtt," sier Steven Anderson, som også understreker at han ikke vil tvinge henne til sex hvis ønsket ikke er for det.

Han spør så kvinnen om hun er klar for det.

"Vil du gjøre det et par ganger i uken? Hvis du ikke vil, er du fortsatt velkommen til å bli til du finner noe annet. Jeg er ikke den slags person," sa den skilt faren.

Reporteren velger deretter å avsløre sin identitet, og det får umiddelbart Steven Anderson til å slå røret på. Han kom da ikke tilbake til media for henvendelser.

Ifølge Daily Star er det ikke atypisk for kvinner å bli tilbudt gratis leie mot seksuelle handlinger.

Læs også:

Ekspert avslører: Så ofte bør du faktisk dusje Alle har forskjellig syn på hvor ofte man skal dusje. Nå svarer en lege på hvor ofte du faktisk bør dusje
Far fikk sitt livs sjokk: Så baby i vaskemaskinen Det var et sjokk av de sjeldne som en far nylig opplevde da han kom hjem og sjekket den kjørende vaskemaskinen. Han hadde ikke forventet å stirre inn i et par øyne.