Phil drakk en øl for 20 år siden: Har levd med bisarre lidelser siden den gang

05/10/2021 10:57

Emma

Utland
Foto: Shutterstock.com
Foto: Shutterstock.com
Da han var tenåring, drakk Phil Brown en øl - og siden den gang har han ikke klart å rape. Men etter 20 år er problemet endelig løst.

I dag er Phil Brown 35 år. I ikke mindre enn 20 år har han lidd av en bestemt lidelse, noe som har betydd at han ikke har vært i stand til å rape. Derfor har han i mange år opplevd utfordringer i sitt sosiale liv.

Til slutt kan han imidlertid nå ønske velkommen det faktum at problemet endelig er løst.

Det skriver Daily Star.

Faktisk viste det seg at det var botox som kunne lindre den irriterende lidelsen.

Phil Brown har lidd av det som kalles "retrograd cricopharyngeus dysfunksjon", noe som påvirker menneskets evne til å rape. Dette skjer fordi den øvre delen av cricopharyngeus muskelen ikke kan slappe av - og dermed ikke frigjøre luften som legger seg i halsen. Muskelen er en muskelventil som omslutter spiserøret, like under nakkepassasjen.

I lang tid har Phil Brown, ifølge seg selv, lidd i stillhet, og det tok lang tid før han innså hva som var galt med ham.

Det var ikke før han ble eldre at han innså hvor stort problem lidelsen var. På legekontoret fikk han beskjed om å prøve medisiner for halsbrann - men det var mislykket.

Fant løsningen på Internett

Først mye senere kom han ved et uhell over en samtale på mediet Reddit som snakket om akkurat dette problemet. Her innså han at han ikke var alene.

Her oppdaget han at problemet kanskje kunne løses ved hjelp av botox. Han har nå prøvd det - og det er med stor suksess.

Siden juni har han nå vært i stand til å rape uten problemer - nesten litt for mye, ifølge seg selv.

Phil har fått botox sprøytet inn i muskelen, som lukkes, så det nå er midlertidig svekket.

I fjorten dager måtte han drikke vann hver gang han hadde spist en munnfull mat - men nå opplever han ingen plager.

På den annen side var det et stort problem for han, da han ikke kunne rape. Det fikk store konsekvenser for hans sosiale liv.

"Vennene mine gikk ut og drakk øl, men det er ingen måte jeg kunne bli med på. Jeg ble veldig ukomfortabel og hevet helt opp, det ødela kvelden,"

Men nå har Phil hatt fire måneder uten problemer, og han er glad.