Pilot snur straks flyet når han ser en ung mann i vinduet

02/08/2021 09:24

Emma

Utland
Han hadde startet flyet og var på vei mot rullebanen da han plutselig så den unge fyren. Han trengte ingen forklaring, men visste umiddelbart at han måtte tilbake.

Short-familien var på vei hjem til den amerikanske delstaten Tennessee for å delta i farens begravelse da timeplanen ikke kunne henge sammen. Det skriver Independent Journal.

Familiens fly var 90 minutter for sent, noe som betydde at de bare hadde 10 minutter på seg til å bytte fly da de landet i byen Minneapolis.

Da familien endelig nådde terminalen i Minneapolis, så de flyet gå. De ble fortalt at det ikke var noe de kunne gjøre.

Rick Short sto ved vinduet og skrek, gråt og viftet med armene. Plutselig oppdaget piloten den fortvilte mannen.

Piloten bestemte seg for å snu flyet og la Short-familien bli med. Takket være den hjelpsomme gesten kom de i tide og var i stand til å si farvel til sin far.

 

 

 

Læs også:

Legg det under jordbærplanten din: Da får du sommerens beste avling Det er en vanlig frustrasjon blant jordbærdyrkere å se rikelig blomstring uten at innhøstingen følger etter.
Dette er hva vitenskapen sier om å spise en banan til frokost Selv om det ikke er ideelt som et første måltid, kan det være fordelaktig å spise en banan før frokost eller som en del av en balansert frokost.