Pinlig episode gikk viralt: Nå beklager flyselskapet

07/06/2024 11:27

Sofie

Utland
Foto: X
Foto: X
Videoen ble delt på sosiale medier X, og flyselskapet har siden beklaget.

Når du reiser, overlater du eiendelene dine til et flyselskap i forventning om at de tar godt vare på bagasjen din.

Men det er ikke alltid tilfelle.

En uheldig hendelse har satt Delta Airlines i et dårlig lys etter at en video av bagasjehåndteringen deres ble delt på sosiale medier.

Videoen viser ansatte som kaster passasjerenes bagasje rundt uten å tenke seg om, noe som har skapt mye oppmerksomhet og kritikk.

Ifølge Ekstra Bladet var golflaget til East Tennessee State University på vei til California da de så hvordan bagasjen deres ble håndtert uten respekt.

Teamet filmet hendelsen og delte den på sosiale medier X med den ironiske kommentaren: "Hyggelig av Delta å håndtere klubbene våre med en slik forsiktighet." Innlegget fikk raskt mye oppmerksomhet og videoen ble raskt delt av mange brukere.

Som svar på den virale videoen har Delta Airlines handlet raskt. Ifølge Time Magazine har flyselskapet gitt ut en offisiell unnskyldning til East Tennessee State Universitys golfteam. Delta skriver: "Vi beklager til ETSU Golf Team og ber om en "mulligan."

Vi er i direkte kontakt med laget for å sikre at de har det de trenger for å lykkes i turneringen.» En «mulligan» er et golfbegrep som betyr et nytt forsøk etter en mislykket første innsats – en passende analogi i denne situasjonen.

Det ble også bemerket at de ansatte i videoen ikke er direkte ansatt i Delta Airlines, men jobber for Unifi Aviation, et selskap som håndterer slike oppgaver på flyplasser. Unifi Aviation har også gitt en unnskyldning og uttalt at de undersøker omstendighetene for å ta nødvendige skritt.