Pizzabud fikk sparken på stedet da sjefene oppdaget hva han gjorde på en overvåkningsvideo

26/01/2018 11:30

Anniken Hauge

Utland
Et pizzabud fra Canada fikk sparken på stedet da det gikk opp for sjefen hans hva han hadde gjort med pizzaene deres. Den unge mannen ble avslørt av overvåkningsbilder fra heisen.

Et kanadisk pizzabud fra kjeden Dominos har mistet jobben etter overvåkningsbilder avslørte hvordan han smugspiste av toppingen på pizzaene før han leverte de til kundene.

På videoen som er blitt vist på CTV News ser man budet sette seg ned på gulvet, sette ned pizzaen fra seg og deretter åpne esken for å ta seg en rask bit av toppingen.

Det skriver britiske Mirror.

Pizzabudet legger deretter pizzaen tilbake i esken og går ut av heisen. Så går turen for å levere pizzaen til kundene som bor i en boligblokk i byen Vancouver.

En sikkerhetsvakt som holdt øye med blokkens overvåkningskamera, la merke til at mannen satt seg ned på knærne og spiste pizza rett fra esken inne i heisen. Vakten fortalte de aktuelle beboerne hva som skjedd med pizzaen deres mens budet var på vei opp med heisen.

Dominos har senere bekreftet at de har sparket den unge ansatte, som til daglig studerer ved universitetet. Han hadde vært ansatt i kjeden siden juli i fjor. 

Jeff Kacmarek, som er markedsføringssjef hos Dominos, kritiserer budet for å gi andre medarbeidere dårlig rykte: 

- Vi har tusenvis av hardtarbeidende, gode bud, som står på hver dag for å yte best mulig service til kundene våre. Det er uheldig at denne hendelsen skader ryktet deres, sier Jeff Kacmarek til Mirror.

Jeff Kacmarek opplyser videre at Dominos har informert myndighetene om hendelsen og gjerne overdrar overvåkningsvideoen hvis det skulle bli behov for det. 

Se videoen nedenfor av pizzabudet som spiser topping i heisen: