Plutselig lukket kisten: 7- og 10-åring død i tragisk ulykke

privatfoto

Et søskenpar på 7 og 10 år mistet livet etter det som umiddelbart var en tragisk ulykke.

Foreldrene til 10 år gamle Anna og 7 år gamle Mikhail skulle ut og grave poteter 32 km fra hjemmet sitt. Det var et sesongarbeid som de hadde gjort i årevis på rad, men da de kom hjem, var deres to små barn ikke lenger i live.

Les også

Småbarn skremt for livet: Gorillaer utfører oral få meter fra gjester i dyrehagen

De små barna hadde vært alene hjemme, som de hadde prøvd flere ganger før, men denne gangen gikk det dessverre fryktelig galt.

De to små barna klatret inn i en stor kiste, familien hadde et sted som dekorasjon, men plutselig falt lukket ned og barna kunne ikke få lokket opp igjen.

Dessverre resulterte dette i at 10 år gamle Anna og hennes 7 år gamle bror Mikhail endte opp med å kveles i hjel. Det er ifølge flere medier, inkludert DailyStar.

Ulykken skjedde i den ukrainske byen Mykilske, og politiet har ikke utelukket at det kan være noe annet enn en ulykke. Derfor gjennomfører de fortsatt en etterforskning.

privatfoto

Foreldrene, Svetlana, 35 og Stanislav, 41, snakket med barna sine klokken 10 om morgenen, men da de ringte igjen en time senere, tok ingen av barna telefonen.

Da paret senere kom hjem, klarte de heller ikke å finne barna sine, og de begynte å starte et søk. Stanislav hoppet på sykkelen mens Svetlana gikk rundt til fots og så på de nærliggende gatene.

– Jeg tok sykkelen og Svetlana gikk rundt i de nærliggende gatene på jakt etter dem, men de ble ikke funnet, sa Stanislav, ifølge nyhetsbyrået Dailystar.

privatfoto

Politiet kom på saken, og her fant politihundene plutselig et spor som fulgte tilbake til hjemmet igjen. Hundene begynte å bjeffe da de nådde den store kisten, og her ble de to døde barna funnet.

Det ukrainske politi er kommet med en erklæring:

"Under et søk i huset ble barna funnet uten tegn til liv i en gammel kiste,"

«Kriminalteknikere jobber for tiden på åstedet, og omstendighetene rundt dødsfallet blir avgjort. Politiet vurderer for tiden alle muligheter for brorens og søsterens død», heter det i uttalelsen.

Les også

Sjokkerende flytur med Ryanair: Passasjer fikk «den» suttet av