Politi kalt ut til en skog etter en mystisk oppdagelse - da de åpner teltet får de vondt i hjertet

26/01/2017 14:45

Anniken Hauge

Utland
Foto: Fox19
Foto: Fox19
En patrulje fikk seg litt av et sjokk da de ble kalt ut til en skog, hvor et lite telt gjemte på en overraskelse. Noen forbipasserende hadde oppdaget teltet og alarmert politiet.

Tirsdag natt mottok politiet i Newport i USA et anrop som siden har skapt store overskrifter i hele landet.

En patruljevogn fra Newport Police Department ble kalt ut til en nærliggende skog, etter at det ble rapportert at et rødt telt var satt opp i et øde område.

Midt inne i skogen fant politiet et telt, og da betjentene åpnet opp teltet fikk de seg en stor overraskelse. 

I teltet satt det en familie på fem, og alle personene bodde i det tynne teltet. Det skriver KSLA.com.

- Vi åpnet teltet, og de små ansiktene  – små barn – stakk hodet opp og så på oss. Det var hjerteskærende, forteller betjent Kevin Drohan fra Newport Police Department.

Familien består av Jody Kiskaden, hans tre barn samt hans gravide kone.

Jody Kiskaden har tidligere jobbet som tatovør, og helt siden den stakkars familiefaren ble tvunget ut i arbeidsløshet, har han prøvd å forsørge familien sin på best mulig vis. Det har dog vært mer enn tøft, da de fem verken har en inntekt eller en bolig. 

- Vi kunne selvfølgelig ikke etterlate de i skogen, hvor de satt og sultet med barna sine, sier Kevin Drohan.

Derfor bestemte han og resten av stasjonens betjente seg raskt for å hjelpe familien. 

Jody Kiskaden er utrolig takknemlig for politiets hjelp. Foto: Fox19

Politiet fikk innlosjert familien Kiskaden på et lokalt hotell, og flere grupper politimenn kom med mat til familien.

- Jeg er lykkelig for alt. Da de dukket opp og trakk meg ut av teltet, trodde jeg at jeg var i problemer, men de sa; 'nei, vi vil hjelpe deg. Bli med. Du er ikke i problemer', forteller Jody Kiskaden.

Den hardtprøvende familiefaren har tidligere forhørt seg hos de sosiale myndighetene i Newport, for å foreslå at de kunne ta seg av familiens barn frem til han og kona kom på beina igjen.

Jody Kiskaden ønsker seg veldig en jobb, men da han verken har noe ID eller fødselsattest, kan han ikke søke jobb noen steder.

Derfor venter han akkurat nå på at myndighetene skal utstyre ham med ID og en ny fødselsattest. 

Mens han har ventet, og familien har bodd i skogen, har han fortsatt sørget for at barna har kommet seg på skolen hver dag.

- Vi har virkelig prøvd å gjøre det rette. Ingen av oss drikker, og vi gjør virkelig alt vi kan. Vi sitter ved skolen hver dag og venter til klokken er 15.30. Vi sørger for at barna våre kommer seg på skolen og har ordentlig klær på seg, lyder det fra Jody Kiskaden.

Den hjemløse familien forteller samtidig at alle herberg i byen har vært opptatt, og at de derfor har sett seg nødt til å flytte ut i skogen - som en siste utvei. 

En annen historie som i øyeblikket også berører mange mennesker, er historien om Kristina. Kristinas far døde i 2009 - men se hvem som kneler på graven ni år senere