Politibetjent stopper en bil: Kort tid etter er hjertet hans knust

06/08/2021 08:24

Emma Sletta

Utland
En politimann stopper rutinemessig en bil. Kort tid etter at han stoppet bilen, oppdager han hvem som sitter i passasjersetet.

Det som startet som et rutinestopp av en bilist utvikler seg til en traumatisk episode for politibetjenten, som du kan se i videoen lenger ned i artikkelen.

Når han går opp til bilen, ber han sjåføren om å overlevere førerkortet og bilens registreringsbevis. Når han ser bort på passasjeren, er han tydelig sjokkert.

Deretter ber han både bilisten og den kvinnelige passasjeren om å komme seg ut av bilen. Når de er ute av bilen, søker han sjåføren, hvorpå han utfører en kort edruelighetstest på ham.

Herfra tar situasjonen en sjokkerende vending når han spør sjåføren hvor lenge han har kjent kvinnen.

"Hvor lenge har du kjent denne kvinnen, sir?" spør offiseren, som føreren av bilen svarer: "Um, omtrent noen uker nå."

Bilisten ser forvirret på offiseren etter det atypiske spørsmålet. Det offiseren senere forteller oss kommer tydeligvis som et stort sjokk for sjåføren av den røde Toyota.

«Ok, greit. Det er min kone, sir,» sier offiseren, som tydelig sjokkerer mannen, som umiddelbart ser på kvinnen som spør, og svarer:

«Er det kona di? faktisk? Jeg ante det ikke. Jeg vet ikke hva jeg skal si. Jeg er tom for ord» sier den sjokkerte bilisten.

Betjenten ber deretter mannen sette seg i bilen og kjøre, men før han gjør det, gir han den gifte kvinnen tingene sine.

”Før jeg kjører, vil jeg bare si at vi begge er ofre for henne», sier bilisten før han kjører, som betjent håndterte han situasjonen profesjonelt, er enig med bilisten i.

"Ingen problemer, min venn. Du er ikke den gifte kvinnen som laget en Tinder. Ingen problemer, min venn,» svarer offiseren, hvorpå bilisten forlater åstedet.

Som bilisten har forlatt, er det klart å høre fra betjenten at han er veldig påvirket av situasjonen. Han spør derfor sin kone hvordan hun kunne gjøre dette mot ham.

"Hvordan kunne du gjøre dette mot meg? Har jeg kastet bort sju år på dette? Vet du hva? Du kan ringe moren din så hun kan hente deg uansett hvor vi står,» sier betjenten.

Hans kone spør om han er seriøs, noe han svarer han er. Han setter seg deretter inn i politibilen og kjører fra åstedet, og etterlater seg sin kone der.