Politiet ble kontaktet av samme mann 68 ganger: «Det er uakseptabelt»

07/12/2022 09:34

Sofie

Utland
Foto: Shutterstock
Foto: Shutterstock
Vi har alle historier om drukkenskap vi helst ikke vil fortelle, men denne mannen vil absolutt ikke fortelle denne til barnebarna.

Nottinghamshire Police har bekreftet at en mann fra Newark, hvis navn ikke er frigitt, kontaktet dem 68 ganger i løpet av halvannen time.

Men når mannen ringte, la han ofte på når han ble spurt om hva som var galt.

Etter å ikke ha fått noe ut av samtalene sine på telefonen, bestemte betjentene seg for å kjøre forbi adressen hans, bare for å finne ham full i sengen og uten behov for hjelp, skriver Dagens.dk.

Pressemeldingen fra Nottinghamshire Police bekrefter at dette dessverre blir mer og mer vanlig.

Styrken forteller blant annet at de ble kontaktet av en innbygger i Mansfield som trengte hjelp til å komme seg ut av sitt eget skur.

Mannen, som var beruset, sa at «han visste ikke hvor han var». Etter å ha blitt sluppet ut av de vennlige offiserene, ba han dem finne en øl til ham.

De husker deretter hvordan de ble kontaktet av en sint bilist som var rasende fordi en garasje nektet å godta kupongen hans.

Som følge av disse mange hendelsene har de nå varslet at du ikke skal kontakte dem med mindre det er en nødsituasjon.

"Dette er bare noen få eksempler på antall falske eller upassende oppringninger vi har mottatt," sa politiinspektør i Nottinghamshire, Christopher Sullivan, som la til:

"Å ringe 68 ganger i løpet av 90 minutter når du rett og slett er beruset er uakseptabelt. Offiserer kom til adressen og fant mannen i sengen hans. Dette er fullstendig sløsing med ressursene våre."

"Vi nærmer oss nå en av de travleste periodene i året - jul - og det er et stort press på tjenesten vår."

"Vi minner folk om å alltid kontakte oss hvis det er en pågående forbrytelse eller en umiddelbar fare for liv og sikkerhet."

Misbruk av et slikt tjenestenummer er straffbart – dersom du blir funnet skyldig i å ha misbrukt nummeret, kan du bli bøtelagt.