Politiet deler dette bildet med skrekk og advarsel: 4-åringen sitter alene på baksetet i en bil mens foreldrene sover den av

27/09/2020 19:33

Emma Sletta

Utland
Dette barnet kan ikke snakke for seg selv, men bildet kan, håper politiet.

Mest uvanlig, amerikansk politi i Ohio har valgt å dele et bilde av synet som møtte offiser Kevin Thompson da han ba en bilist om å holde på siden.

Bilen svingte voldsomt før offiseren klarte å få føreren av bilen, en 47 år gammel mann, til å holde til siden. Bilisten var tydelig under påvirkning av narkotika; hadde små elever og snakket sløret. Den 50 år gamle kvinnen ved siden av ham måtte tas til sykehus, mannen ble fraktet til sykehus kort tid før han sovnet bak rattet, ifølge offiseren.

Det var først her offiseren så sakens virkelig tragiske natur; en bare fire år gammel gutt som sitter pent venter i bilsetet på baksiden av bilen:

 

 

Føreren av bilen viser seg å være guttens far, men han ble så påvirket av heroin at han ikke var i stand til å ta vare på et barn. Både mannen og kvinnen ble fraktet til sykehuset, hvor de ble behandlet for en overdose, og politiet deler nå bildene av situasjonen, i håp om å fremheve effekten av narkotika på både brukeren, men også familien som, i likhet med gutten, er involvert i den farlige oppførselen:

Vi føler det er nødvendig å vise den andre siden av disse forferdelige stoffene. Vi føler at vi må være en stemme for disse barna som er fanget opp i rot som dette. Dette barnet kan ikke snakke for seg selv, men vi håper at denne historien i det minste vil avskrekke andre narkotikabrukere fra å bruke narkotika når de har et barn i deres omsorg, skrev politiet på sin Facebook-profil.

- Vi vet at bildene kan fornærme noen mennesker, og selvfølgelig beklager vi det, men det er på tide at den delen av publikum som ikke tar narkotika ser hva vi håndterer og hvilken visjon som møter oss på daglig basis.

Den 47 år gamle mannen og kvinnen er nå tiltalt for narkotikakjøring, truende et barn, bremsing av trafikken, ikke bruk av sikkerhetsbelte og å være påvirket av narkotika i offentlige rom.