Politiet deler uhyggelige detaljer om drap på 40 år gammel far til fire

03/08/2022 07:58

Emma Sletta

Utland
OBS bilde er blot et arkivfoto, altså ikke fra den omtalte hendelsen. / Presse-fotos.dk
OBS bilde er blot et arkivfoto, altså ikke fra den omtalte hendelsen. / Presse-fotos.dk
Det har kommet nye detaljer i drapssaken.

Frank Dan Nørgaard Jørgensen ble drept i en alder av bare 40 år 14. Juli i år. Siden da har det danske politiet jobbet med å finne ut hva som skjedde i forbindelse med drapet på Frank, som etterlot seg fire barn.

Det er Østjyllandspolitiets antakelse at Frank ble slått med jernrør før han ble kvalt, pakket inn i plastposer og gjemt ut av veien i et skogsområde i Gassum i Nordjylland, Danmark.

De siste detaljene om drapsglegget, som minst seks personer ifølge politiet var involvert i, fremgår av en rettsjournal, slik Ekstra Bladet har fått tilgang til.

Fem av de seks personene sitter alle i varetekt, men har erklært seg ikke skyldig. Den siste pågrepet i saken er en 23 år gammel mann som ble fremstilt i konstitusjonelt avhør torsdag i forrige uke.

Han er tiltalt sammen med den andre tiltalte for å ha drept Frank Jørgensen på en adresse i Nimtofte. Det skal ha skjedd via kvelning og annen vold - blant annet ved hjelp av jernstenger, som den 23 år gamle mannen angivelig kom seg ut av veien etter drapet.

Med unntak av likets plassering, er alle adresser som politiet mener er knyttet til drapet og den tiltalte innenfor en radius på 10 kilometer. Politiet har ennå ikke meldt noe om motivet for å ha drept 40 år gamle Frank.