Polyamorøs familie er så nær at de ikke vet hvem faren til barna er

07/09/2023 21:30

Emma Sletta

Utland
Foto: Shutterstock.com
Foto: Shutterstock.com
Polyamori, hvor folk har mer enn en partner, har blitt stadig mer populært de siste årene.

Tidligere var det ganske normalt for menn å ha flere koner, og i noen muslimske land er det fortsatt helt normalt og lovlig.

I Norge og resten av Europa er EN samboer normen, akkurat som det i kristendommen ikke er tillatt å ha mer enn én mann eller kone.

Dette har imidlertid ikke stoppet flere og flere mennesker fra å bli polyamorøse, noe som betyr at de har flere livspartnere.

Dette inkluderer det britiske paret Taya og Sean Hartless, som lever sammen i et polyamorøst forhold til ekteparet Alysia og Tyler Rodgers.

Det skriver Ladbible.

De fire møttes online i 2019, hvor de først søkte hverandres selskap fordi de ønsket å eksperimentere seksuelt, men det har siden utviklet seg.

De to parene ble så glad i hverandre at de valgte å flytte sammen etter at Sean var den første til å si at de "ikke kunne nekte for at det skjedde."

27 år gamle Taya og 45 år gamle Sean, som giftet seg i 2015, flyttet i 2020 med 35 år gamle Tyler og 33 år gamle Alysia, som giftet seg i 2012, og deres to barn på henholdsvis åtte og seks år.

"Ingen av oss hadde vært polyamorøse før, men vi ble bare sammen og ble forelsket," forklarte Taya og utdypet: "Siden vi flyttet sammen, ble vi bare alle medforeldre til alle barna - vi er en stor familieenhet."

I tillegg til Tyler og Alysias to barn, har 'enheten' også fått to barn til, som de faktisk ikke vet hvem som er far til, noe de er helt fornøyd med.

"Det er et rotete, hektisk, sprøtt, fantastisk liv - og jeg kan ikke forestille meg noe annet vi kunne ønske oss," sa Taya.

Sean og Tyler bytter på å ligge med henholdsvis Taya og Alysia, og de vet ikke hvem som impregnerte hvem.

Til tross for det løse forholdet til troskap og sjalusi, har de fire gjort det klart at ingen andre kommer inn i forholdet. Det er bare mellom de fire.

Læs også:

Ekspertråd: Så ofte bør du vaske sengetøyet ditt En ekspert har avslørt at flere ting avgjør hvor ofte du bør vaske sengetøyet.